Χάος σε πτήση: Πέθανε επιβάτης με κορονοϊό, αναγκαστική προσγείωση έκανε το αεροσκάφος (φωτο- βίντεο)

Αναστάτωση επικράτησε σε πτήση της United Airlines, όταν ένας επιβάτης πέθανε από κορονοϊό και κάποιοι προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, δίνοντάς τους τις πρώτες βοήθειες.

Η αεροπορική υποστηρίζει ότι ο άντρας είπε ψέματα όταν τον ρώτησαν αν είχε συμπτώματα της Covid-19, εκείνος ωστόσο είχε διαγνωστεί θετικός.

Πανικοβλημένοι οι επιβάτες, έβλεπαν μια ομάδα διασωστών που επέβαιναν στην πτήση να του δίνουν τις πρώτες βοήθειες, όταν σταμάτησε να αναπνέει. Όταν προσγειώθηκαν στη Νέα Ορλεάνη, ο άντρας ήταν ήδη νεκρός.

Οι γιατροί που ανέβηκαν στο αεροπλάνο προσπαθώντας ξανά να του σώσουν τη ζωή πληροφορήθηκαν από τη σύζυγό του ότι εμφάνιζε συμπτώματα κορονοϊού εδώ και μία εβδομάδα.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες, ο άντρας δυσκολευόταν να αναπνεύσει πριν ακόμα απογειωθεί το αεροσκάφος.

Η κατάστασή του επιδεινώθηκε στον αέρα και ο πιλότος αναγκάστηκε να προβεί σε αναγκαστική προσγείωση για τις πρώτες βοήθειες, μέχρι να συμβεί όμως αυτό ο άντρας σταμάτησε να αναπνέει.

Όταν αποβιβάστηκαν στη Νέα Ορλεάνη, η σύζυγός της ομολόγησε πως ο άντρας της είχε διαγνωστεί θετικός στον κορονοϊό.

Η United Airlines επιβεβαίωσε πως η θέση του απολυμάνθηκε πριν αναχωρήσει ξανά η πτήση με τους 179 επιβάτες για τον προορισμό της, το Λος Άντζελες…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί