Δύο γιατροί στην Κρήτη θετικοί στον κορονοϊό

Θετικός στον κορονοϊό γιατρός του Νοσοκομείου Χανίων

Γιατρός στο Νοσοκομείο Χανίων, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Το τεστ που έκανε βρέθηκε θετικό και ακολουθήθηκε η διαδικασία με υποχρεωτική καραντίνα στο σπίτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, αναμένεται να ξεκινήσει η ιχνηλάτηση των επαφών του γιατρού εντός και εκτός Νοσοκομείου, αφού οι όλοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό που ήρθαν σε επαφή μαζί του θα πρέπει να κάνουν τεστ, ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο διασποράς.

Ένας γιατρός του νοσοκομείου Ρεθύμνου θετικός στον κορωνοϊό και πέντε υγειονομικοί σε προληπτική καραντίνα

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ένας γιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, ο οποίος βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του, όντας καλά στην υγεία του – Έντεκα νοσηλεύονται σήμερα στην κλινική covid

Ωστόσο, μετά τον εντοπισμό του θετικού κρούσματος σε προληπτική καραντίνα βρέθηκαν πέντε υγειονομικοί του νοσηλευτικού ιδρύματος, οι οποίοι αποτέλεσαν στενές επαφές του εν λόγω γιατρού στο νοσοκομείο.

Σήμερα νοσηλεύονται συνολικά έντεκα άτομα στην κλινική Covid στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ δύο ακόμα άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο με τον ιό της γρίπης, γεγονός που αποδεικνύει πως πλέον έχει ξεκινήσει η επιρροή και του απλού ιού και επομένως απαιτείται αυξημένη προσοχή.

Οι γιατροί, δε, συνιστούν σε όσους δεν έχουν εμβολιαστεί για την γρίπη και ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες, να το πράξουν άμεσα.

Πληροφορίες από zarpanews, goodnet

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί