Ακυρώθηκε μετά την κατακραυγή το πρόστιμο στη γυναίκα που άφησε λουλούδι στο Πολυτεχνείο – Τηλεφωνική επικοινωνία του Αλ. Τσίπρα

Οι σφοδρές αντιδράσεις της κοινής γνώμης, οδήγησαν τον αρχηγό της αστυνομίας στην απόφαση να διαγραφεί το πρόστιμο των 300 ευρώ που επέβαλαν χθες σε γυναίκα που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο.

Δείτε επίσης: Έκοψαν πρόστιμο σε γυναίκα που πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο! (Βίντεο)

Την ανακοίνωση έκανε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Θόδωρος Χρονόπουλος, μιλώντας σήμερα στο OPEN TV. Η γυναίκα θα πρέπει να κάνει ένσταση ώστε το πρόστιμο να μην βεβαιωθεί.

Στη γυναίκα κατά παράβαση της λογικής επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση και ενώ βρισκόταν μπροστά στην πύλη του Πολυτεχνείου για να αφήσει ένα λουλούδι.

Οι αστυνομικοί φρουροί της τάξης δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο της επέβαλαν πρόστιμο ενώ φορούσε μάσκα και είχε κινηθεί μόνη της.

Το θέμα έλαβε μεγάλες διαστάσεις αφού έγινε μπροστά στους δημοσιογράφους και τις τηλεοπτικές κάμερες, προκαλώντας την οργή κάθε νοήμονα πολίτη.

Τηλεφωνική επικοινωνία του Αλέξη Τσίπρα με τη γυναίκα

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε χθες το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με την Μαρία Κιούση, τη γυναίκα που της έκοψαν πρόστιμο 300 ευρώ γιατί πήγε να αφήσει ένα λουλούδι στο Πολυτεχνείο.

Η κα Κιούση εξήγησε στον κ. Τσίπρα πως εργάζεται δίπλα στο Πολυτεχνείο και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θέλησε να αφήσει ένα λουλούδι στο μνημείο, στέλνοντας τον κωδικό 6 λόγω των περιοριστικών μέτρων.

Η κα Κιούση ενημέρωσε τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πως κατέθεσε ένσταση για το πρόστιμο που της βεβαιώθηκε, με τον κ. Τσίπρα να τονίζει πως το ελάχιστο που οφείλει να κάνει το Υπουργείο Προστασιας του Πολιτη είναι να ακυρώσει το πρόστιμο που επέβαλε εξαντλώντας την αυστηρότητά της, ειδάλλως το πρόστιμο θα πληρώσει συμβολικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί