Πανό του ΚΚΕ για το Πολυτεχνείο στα Ενετικά Τείχη

Την δραστηριότητα του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Ηράκλειο για την επέτειο του Πολυτεχνείου παρουσιάζει μέσω ανακοίνωσής του το κόμμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Οι δυνάμεις του Κόμματος και της ΚΝΕ στο Ηράκλειο, διαδίδουν από νωρίς σήμερα το πρωί 17 Νοέμβρη, πλατιά στους εργαζόμενους και τη νεολαία της πόλης του Ηρακλείου το μήνυμα του Πολυτεχνείου και τα συνθήματα του. 

Η πολύμορφη δραστηριότητα ξεκίνησε από τη ξημερώματα με μαζική εξόρμηση του Κόμματος και της ΚΝΕ στην ΒΙΠΕ Ηρακλείου μοιράζοντας την ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΚΕ για τα 47 χρόνια από τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου.

Οι εκδηλώσεις εορτασμού και τιμής για τον ηρωικό ξεσηκωμό του Πολυτεχνείου συνεχίστηκαν με την ανάρτηση γιγαντοπανό στα Ενετικά Τείχη, σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Ο εορτασμός του Πολυτεχνείου, με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας, αποτελεί συνέχεια στις μάχες που έχει δώσει το εργατικό – λαϊκό κίνημα της πόλης μας και μέσα στην πανδημία και δεν μπορεί να τον απαγορεύσει καμία κυβερνητική απόφαση. Δεν θα τους περάσει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί