Αγωγή από τον ΕΟΔΥ στον καθηγητή Γ. Μυλόπουλο για ανάρτησή του στο Facebook

Σχετικά με τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού

Αγωγή καταθέτει ο ΕΟΔΥ, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, για ανάρτηση που έκανε στο Facebook ο Γιάννης Μυλόπουλος, σχετικά με τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού.

Ο καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής στο ΑΠΘ, πρώην πρύτανης και πρώην πρόεδρος στην εταιρεία ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΑΕ, μετέφερε στα social media “με κάθε επιφύλαξη” την ιστορία που του είπε γνωστή του, όπως αναφέρει, για τα δωρεάν τεστ που διενήργησε ο ΕΟΔΥ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, η γυναίκα περίμενε στην ουρά για να κάνει το τεστ, όμως έφυγε γιατί καθυστερούσαν και δεν μπορούσε να περιμένει άλλο. Μία με δύο ημέρες μετά, την πήραν από τον ΕΟΔΥ και της ανακοίνωσαν ότι το τεστ βγήκε θετικό, γράφει ο κ. Μυλόπουλος σχολιάζοντας: “Το άκουσα και το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη… Τα συμπεράσματα δικά σας”.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

“Γνωστή μου πριν μέρες είδε τις ουρές στην παραλία, ρώτησε περί τίνος και της είπαν ότι ο ΕΟΔΥ κάνει τεστ δωρεάν. Της φάνηκε καλή ιδέα, πήγε στα τραπεζάκια, έδωσε τα στοιχεία της και περίμενε στην ουρά να της κάνουν το τεστ.

Επειδή καθυστερούσαν όμως παρά πολύ και δεν μπορούσε άλλο να περιμένει, αποφάσισε να φύγει.

1-2 μέρες μετά, χτυπάει το τηλ. Ήταν από τον ΕΟΔΥ. Την καλούσαν να της ανακοινώσουν το αποτέλεσμα του τεστ (που δεν έκανε).

Ήταν θετικό…

Το άκουσα και το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη…

Τα συμπεράσματα δικά σας”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί