Κρούσμα κορονοϊού σε φοιτήτρια που επέστρεψε στην Κρήτη από τη Βόρεια Ελλάδα

Θετική στον κορονοϊό και μία 18χρονη

Ακόμα ένα κρούσμα καταγράφεται στην περιοχή της Ιεράπετρας και αφορά μια φοιτήτρια που επέστρεψε χθες από τη σχολή της στη Βόρεια Ελλάδα στο σπίτι της στην Ιεράπετρα, πριν τεθεί σε εφαρμογή το γενικό lockdown σε όλη τη χώρα.

Η κοπέλα επέστρεψε με πτήση προς Σητεία, και εμφάνιζε συμπτώματα αγευσίας και ανοσμίας και έτσι προσπάθησε να κάνει τεστ για κορονοϊό, σύμφωνα με το Ράδιο Λασίθι.

Από πλευράς Δήμου Ιεράπετρας έχει γίνει ήδη έκκληση ιδιαίτερα σε φοιτητές να κάνουν τα rapid test τα οποία ο Δήμος έχει προμηθευθεί, όμως μετά τις σχετικές επικοινωνίες φάνηκε ότι ο χρόνος αναμονής ήταν πολύ μεγάλος και έτσι η κοπέλα απευθύνθηκε στο Νοσοκομείο.

Εκεί υπολογίζοντας τα συμπτώματα που εμφάνιζε η κοπέλα αποφασίστηκε να της γίνει τεστ για κορονοϊό το οποίο τελικά αποδείχθηκε θετικό.

Η κοπέλα πέρα από την ανοσμία δεν παρουσιάζει άλλα συμπτώματα και παραμένει σε κατ΄ οίκον περιορισμό στο σπίτι της για 14 ημέρες και για να επαναλάβει το τεστ.

Θετική στον κορονοϊό και μία 18χρονη στη Νεάπολη

Στο νοσοκομείο Νεάπολης νοσηλεύεται μια 18χρονη η οποία στο τεστ για τον κορονοϊό βγήκε θετική.

Η ίδια έχει νιώθει μια αδιαθεσία χωρίς άλλα συμπτώματα πήγε στο νοσοκομείο της πόλης έκανε το τεστ το οποίο και βγήκε θετικό. Παραμένει στην κλινική του νοσοκομείου και όπως είπε στο fonien.gr η Βασιλική Χατζέα αν. διοικητήριά του νοσοκομείου η κατάσταση της είναι καλή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί