Η επικοινωνιακή φιέστα Αυγενάκη στα Χανιά: Ούτε για τα μερεμέτια είναι ικανοί!

Πήγε, είδε και απήλθε … ως παρατηρητής ο Λευτέρης Αυγενάκης στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Χανίων. Πέρασε από τις αθλητικές εγκαταστάσεις, μίλησε για προβλήματα, λες και κάποιος άλλος είναι υπεύθυνος. Απλά για τις φωτογραφίες, τα πλάνα και την επικοινωνία, όπως είναι η “γραμμή” της κυβέρνησης Μητσοτάκη!

Με αφορμή την επίσκεψη – φιέστα, που έγινε στις 13 Ιουλίου, και αφού δεν έφερε το παραμικρό αποτέλεσμα ο υφυπουργός, ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:

Μετά την φιέστα Αυγενάκη , και τις διαπιστώσεις για την απαράδεκτη κατάσταση των αθλητικών εγκαταστάσεων στα Χανιά έχει περάσει ένας μήνας και δεν έχει ακουστεί ούτε τρυπάνι να δουλεύει. 

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης είναι σε υψηλότατο επίπεδο σε αντίθεση με την αποτελεσματικότητά της. Όσοι παρευρέθηκαν στο Πνευματικό Κέντρο στις 13-7 είδαν την βουλευτή Χανίων κ. Μπακογιάννη να «μαλώνει»  τον κ. Αυγενάκη για την εγκατάλειψη των αθλητικών εγκαταστάσεων του νομού δίνοντάς του κατευθύνσεις για το πώς πρέπει να κινηθεί το άμεσο επόμενο διάστημα. Ο υπουργός δέχτηκε τις  διαπιστώσεις και δεσμεύτηκε για την άμεση παρέμβασή του ειδικά στο θέμα του κολυμβητηρίου, για το οποίο παρά τα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν, θα περιοριστεί σε μερεμέτια όπως τα χαρακτήρισε.

Όμως ούτε για τα μερεμέτια δεν είναι ικανοί αφού εδώ και τρεις μήνες δεν έχουν καταφέρει να αφαιρέσουν την επικίνδυνη σκεπή της κλειστής πισίνας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει στοιχειώδης χώρος προπόνησης των αθλητών που κατά τ’ άλλα «στηρίζει η πολιτεία». 

Αν σε τρείς μήνες δεν είναι ικανοί να αφαιρέσουν μία στέγη που θεωρητικά είναι το εύκολο κομμάτι, πόσος χρόνος θα χρειαστεί για επανατοποθέτηση καινούριας; Έως τότε οι αθλητές πού θα προπονούνται;

Αν ολιγωρούν στα ελάχιστα, τι μπορούμε να περιμένουμε για τα μεγάλα έργα υποδομής που έχει ανάγκη ο χανιώτικος αθλητισμός και η νεολαία; 

Μία απάντηση του τύπου «φταίει η διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ» φαντάζει αστεία δεδομένου: 

α) του έργου επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ που έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Χανίων και είναι ορατό δια γυμνού οφθαλμού και 

β)   ότι οι δύο μεγάλες ολοκαίνουριες  αθλητικές υποδομές των Χανίων που κατασκευάστηκαν και εγκαταλείφθηκαν επί των ημερών τους (κολυμβητήριο-ποδηλατοδρόμιο), αντικατοπτρίζουν την χυδαία σπατάλη του δημοσίου χρήματος. 

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΧΑΝΙΩΝ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί