Σε γάμο με κρούσματα η 29χρονη εργαζόμενη με κορωνοϊό σε δήμο της Κρήτης – Αρνητικά τα τεστ των συναδέλφων της

Αρνητικά ήταν τα αποτελέσματα από τα τεστ που υποβλήθηκαν οι εργαζόμενοι του Δήμου Χανίων, μετά το κρούσμα κορονοϊού που εντοπίστηκε στα Χανιά και δουλεύει στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου.

Δείτε: Με κορωνοϊό εργαζόμενη σε δήμο της Κρήτης

Οι υγειονομικές αρχές είχαν πάρει δείγματα από συνολικά 17 εργαζομένους της υπηρεσίας, μεταξύ των οποίων και οι πολιτικοί και υπηρεσιακοί προϊστάμενοι αλλά και συνάδελφοι της 29χρονης, η οποία παραμένει σε κατ΄οίκον περιορισμό ενώ εξακολουθεί να είναι ασυμπτωματική.

Τα αποτελέσματα από τα τεστ βγήκαν ευτυχώς αρνητικά, με τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Χανίων να παραμένουν κλειστές, ενώ σε όλο το δημαρχιακό κτίριο έχει πραγματοποιηθεί προληπτικά απολύμανση.

Σε γάμο με κρούσματα η 29χρονη

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η 29χρονη είχε μεταβεί το προηγούμενο διάστημα στη βόρεια Ελλάδα, όπου είχε παραστεί στο γαμήλιο γλέντι το οποίο αποτέλεσε πιθανότατα τη διασπορά της Covid-19 στους καλεσμένους που βρέθηκαν σε αυτό.

Η 29χρονη επιστρέφοντας στα Χανιά από τον γάμο, ενημερώθηκε για την εμφάνιση κρουσμάτων σε καλεσμένους του γάμου και αυτοβούλως κινητοποιήθηκε ώστε να υποβληθεί στο σχετικό τεστ, για να εξακριβώσει αν είναι και η ίδια φορέας του ιού.

Εντέλει, σύμφωνα με πληροφορίες, η 29χρονη επέμεινε πολύ και τελικά της έγινε το τεστ μέσω των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ στα Χανιά το πρωί του Σαββάτου, με τα αποτελέσματα να γίνονται γνωστά στην ίδια λίγες ώρες αργότερα και έκτοτε, να κινητοποιούνται όλες οι αρμόζουσες διαδικασίες τόσο για την ίδια, όσο και για την ιχνηλάτηση του περιβάλλοντός της.

Πάντως, η 29χρονη δεν φαίνεται να είχε περαιτέρω επαφές με πολύ κόσμο στα Χανιά και σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση της υγείας της δεν δείχνει να έχει επηρεαστεί.

Περικλής Κουκλάκης – zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί