Όταν ένας “τρελός με δίπλωμα”, κατά ομολογία του, είναι υπουργός μιας αυταρχικής κυβέρνησης (φωτο- βίντεο)

Με κείμενό του ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, δημοσιογράφος, Στέλιος Κούλογλου, μας θυμίζει με 3-4 μικρά βίντεο το πόσο μπορεί κάποιος να εξευτελιστεί. Και ο “κάποιος” δεν είναι γενικό και αόριστο αλλά έχει ονοματεπώνυμο: Άδωνης Γεωργιάδης.

Αφορμή η πρόσφατη δήλωσή του εντός κι εκτός Βουλής ότι για να πιάσει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος στο στόμα του τον Αντώνη Σαμαρά, θα πρέπει να πλένε το στόμα του με ροδόνερο, να κάνει γαργάρες, να καθαρίζει την αναπνοή του και μετά να ανοίγει το στόμα του και να αρχίζει να συλλαβίζει “Σα…”!

Ναι, αυτά τα είπε ποιος; Ο Γεωργιάδης! Ο ακροδεξιός αντιπρόεδρος της ΝΔ, ο άνθρωπος που χαρακτήριζε πριν μερικά χρόνια τον Σαμαρά ως τον “μεγαλύτερο καραγκιόζη της ελληνικής πολιτικής ζωής” ή που “έλουζε” με ανάλογα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πριν τους γλείψει και τους δυο βέβεια…

Ναι, είναι ο Γεωργιάδης της…. “σβιιιιν” ανάπτυξης, ένας άνθρωπος που ανοίγει το στόμα του για να βρίσει την αριστερά, να προπηλακίσει ανθρώπους, να προκαλέσει την κοινωνία με τις αναφορές του, που συχνά μοιάζουν όχι απλά ακροδεξιές αλλά και μη λογικές. Ειδικά με το ύφος που εκφράζονται…

Άλλωστε ο ίδιος το έχει ομολογήσει δημόσια:

Διαβάστε το κείμενο του Στέλιου Κούλογλου και δείτε τα βίντεο που αποκαλύπτουν πόσο σοβαρή είναι η πολιτική εκπροσώπηση της χώρας σε κυβερνητικό επίπεδο και μάλιστα επίπεδο υπουργού Ανάπτυξης!…

«Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης στην πολιτική»

Του Στέλιου Κούλογλου – Tvxs.gr

Πολύ προβληματίστηκα με την πρόσφατη προτροπή του Αδωνι Γεωργιάδη να πλένουμε το στόμα μας πριν μιλάμε για τον κ. Σαμαρά. Το υποστήριξε στη Βουλή και με το γνωστό ύφος στους «Αταίριαστους» του Σκάι.

Πολύ προβληματίστηκα με την πρόσφατη προτροπή του Αδωνι Γεωργιάδη να πλένουμε το στόμα μας πριν μιλάμε για τον κ. Σαμαρά. Το υποστήριξε στη Βουλή και με το γνωστό ύφος στους «Αταίριαστους» του Σκάι.

Ξέρω ότι είναι λίγο αποκρουστικό, αλλά αξίζει να  δείτε το σχετικό απόσπασμα πηγαίνοντας στο 1.45.


Δεν σχολιάζω το στιλ ή και την κριτική ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος άλλαξε κόμμα(που δεν άλλαξε) από έναν άνθρωπο που το έσκασε από το σκάφος του ΛΑΟΣ, όταν κατέρρεε.

Το ενδιαφέρον είναι να δούμε τι έλεγε πριν μεταπηδήσει στη ΝΔ για τους αρχηγούς της, συμπεριλαμβανομένου κ. Σαμαρά.

Αν έχετε κουράγιο μπορεί να το δείτε όλο. Είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό όταν «διαβεβαιώνει ότι κανένας βουλευτής του ΛΑΟΣ δεν θα πάει στην ΝΔ» (0.30),  αμέσως μετά ότι « η ΝΔ είναι η ντροπή της δεξιάς και τσίρκο».

Τα βασικά σημεία που ενδιαφέρουν:

-« Παπανδρέου και Σαμαράς είναι όχι απλώς κατώτεροι των περιστάσεων, είναι ελάχιστοι, είναι ανύπαρκτοι ».


-«Ο δανεισμός της χώρας έχει υπογραφή, Αντώνη Σαμαρά », ο οποίος «έχει σκέψη νηπίου» και άλλα σχετικά.


Ακολουθεί ένα άλλο βίντεο που θα μπορούσε να έχει τίτλο: « Γλείφοντας εκεί που έφτυνες ».

Πως είναι δυνατόν να μην σκέφτεσαι ότι έχεις πει τα ακριβώς αντίθετα και έχεις επιτεθεί με τον ίδιο φανατισμό στους ανθρώπους που τώρα αγκαλιάζεις; 

H έλλειψη ντροπής, το θράσος και η αδυναμία αυτοελέγχου, η συστηματική παραπλάνηση, η άρνηση όχι απλά αυτοκριτικής, αλλά η εγγενής αδυναμία αποδοχής και αναγνώρισης του παρελθόντος, της ιστορίας που ξαναγράφεται με βάση τη συγκυρία, παραπέμπουν σε πολιτικούς χωρίς  σχέση με τις δημοκρατικές αξίες και με πολλαπλού είδους προβλήματα.

Είναι βέβαια γνωστές σε όλους οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του Αδωνι Γεωργιάδη.

Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι το παρακάτω βίντεο που αρχίζει με γελοιοποίηση του Σαμαρά, τελειώνει σε παραλήρημα αλλά στο ενδιάμεσο συμπεραίνει: «Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης στην πολιτική τα τελευταία χρόνια».

Αυτός ο άνθρωπος είναι υπαρχηγός του κ. Σαμαρά και αντιπρόεδρος της ΝΔ. Έχει πλύνει ποτέ το στόμα του;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί