Ο σύλλογος υπαλλήλων της ΕΥΠ απαιτεί την αποπομπή του κ. Κοντολέοντα

«Δεν έχει όρια η προσωπική πολιτική ευθύνη του κ. Μητσοτάκη για την πρωτοφανή κρίση που εξελίσσεται στο εσωτερικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών», σημειώνει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, αναφορικά με το αίτημα των υπαλλήλων της υπηρεσίας για αποπομπή του διοικητή της ΕΥΠ, λόγω «ανεπάρκειας»

«Αυτές τις κρίσιμες εθνικά στιγμές, δεν έχει όρια η προσωπική πολιτική ευθύνη του κ. Μητσοτάκη για την πρωτοφανή κρίση που εξελίσσεται στο εσωτερικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών», τονίζει με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

Ο ίδιος προσθέτει ότι «ο σύλλογος υπαλλήλων της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, απαιτεί από τον πρωθυπουργό την αποπομπή του διοικητή της ΕΥΠ, κ. Κοντολέοντα λόγω ανεπάρκειας».

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για «για έναν διοικητή, που για να τον διορίσει στη συγκεκριμένη θέση ο κ. Μητσοτάκης, καταστρατήγησε κάθε αρχή αξιοκρατίας που είχε θεσπιστεί στο ελληνικό κράτος».

Τέλος, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει ότι «η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών είναι εθνικό καθήκον άμεσα να αφεθεί απερίσπαστη στο έργο της, με ένα προσωπικό που πρέπει και να αποκατασταθεί αλλά και να παραμείνει αφοσιωμένο στα κρίσιμα καθήκοντά του».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί