Η Πρωτοβουλία Εργαζομένων στις Τέχνες για την αυριανή επίσκεψη σε Περιφέρεια και Δήμο Ηρακλείου

Την Τρίτη 9/6/2020 η διακλαδική επιτροπή που ψηφίστηκε στην 2η Συνάντηση της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων στις Τέχνες Ηρακλείου Κρήτης, προσκλήθηκε σε συνάντηση με την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Αριστέα Πλεύρη, προκειμένου να συζητηθούν τα αιτήματα που κατατέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού και στο Δημοτικό Συμβούλιο. 

Τώρα περισσότερο από ποτέ καλούμε τους συναδέλφους, τα καλλιτεχνικά σωματεία και το κοινό της πόλης να στηρίξει τα δίκαια αιτήματά μας και τις δράσεις μας και να παρευρεθεί έξω από το Πολύκεντρο Νεολαίας, την ώρα που θα βρίσκεται σε διάλογο η Αντιδήμαρχος με την διακαλλιτεχνική επιτροπή. 

Πιο συγκεκριμένα και επειδή την ίδια ημέρα θα γίνει επίδοση των αιτημάτων και στην Περιφέρεια Κρήτης, καλούμε όλους: Να έρθουν την Τρίτη 9/6/2020 και ώρα 11.00π.μ. έξω από την Περιφέρεια Κρήτης κι αφού δοθούν τα αιτήματα εκεί από την Επιτροπή, να περπατήσουμε όλοι μαζί μέχρι τη Λότζια και να παραμείνουμε έξω από το Πολύκεντρο Νεολαίας, μέχρι να τελειώσει η συνάντηση με την Αντιδήμαρχο (στις 12 μ.μ.). 

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας (μάσκα, γάντια), με σεβασμό κι ευγένεια προς την ΤΕΧΝΗ, την ΚΟΙΝΩΝΙΑ, το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, αλλά και ο ένας προς τον άλλον, συνεχίζουμε δυναμικά κι ακάθεκτα ΜΑΖΙ! 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί