Η νέα επίθεση των σαμαρικών στον Μητσοτάκη- Τον κατηγορούν για πολιτικούς τυχοδιωκτισμούς και εξαγορά των ΜΜΕ

Νέα σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει το σαμαρικό antinews, κατηγορώντας τον, ανάμεσα στα άλλα, για πολιτικό τυχοδιωκτισμό, ενώ σημειώνει:

“Ο λαός δεν είναι τόσο κουτός όσο νομίζετε, και φαίνεται ότι αρνείται μετά βδελυγμίας να σας αποθεώσει για την αυτονόητη προστασία της ανθρώπινης ζωής, που εκμεταλλευτήκατε αναίσχυντα για να θάψετε τις μετεκλογικές σας κυβιστήσεις”. Και χαρακτηρίζει “fake” την κυριαρχία που δείχνουν οι… “βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις από τα μπουκωμένα με κρατικό χρήμα καθεστωτικά ΜΜΕ”.

Ολόκληρο το κείμενο:

Στρίβειν διά του ανασχηματισμού φοβούμενος την συντριβή…

Fake αποδεικνύεται η κυριαρχία του… νέου Μωυσή που αποτυπώνεται στις… βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις από τα μπουκωμένα με κρατικό χρήμα καθεστωτικά ΜΜΕ.

Προφανώς ο Μητσοτάκης αντίκρισε τις αντικειμενικές δημοσκοπήσεις, οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες μειώνουν σημαντικά την διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ, εξ ου και το στρίβειν διά του ανασχηματισμού για να αποφύγει την επαπειλούμενη συντριβή στις πρόωρες εκλογές.

Μακάρι… νεοφιλελεύθερα αδέρφια να έφτιαχναν ηγέτες οι στημένες δημοσκοπήσεις.

Ο λαός δεν είναι τόσο κουτός όσο νομίζετε, και φαίνεται ότι αρνείται μετά βδελυγμίας να σας αποθεώσει για την αυτονόητη προστασία της ανθρώπινης ζωής, που εκμεταλλευτήκατε αναίσχυντα για να θάψετε τις μετεκλογικές σας κυβιστήσεις σε οικονομία, εθνικά και μεταναστευτικό.

Έτσι, φοβούμενοι το πιθανό… μαύρισμα στις κάλπες, θα επιχειρήσετε να ανακτήσετε την εύνοιά του μέσω ενός κάλπικου ανασχηματισμού, που υποτίθεται θα βγάλει στο ξέφωτο την Ελλάδα. Κι αν τα καταφέρετε, τότε ίσως, κάποια στιγμή, να δοκιμάσετε να υφαρπάξετε εκ νέου την ψήφο του.

Άραγε πως, φάσκοντας και αντιφάσκοντας;

Διότι δεν γίνεται από τη μία να μετέρχεστε χουντικές μεθόδους προπαγάνδας για να πείσετε τους πολίτες πόσο καλά τα καταφέρατε, κι από την άλλη να τους λέτε ότι θα κάνουμε εκλογές ή ανασχηματισμό για να αντιμετωπίσει ισχυρότερη την κρίση η κυβέρνηση.

Νομίζουμε ότι το… αφήγημα μπάζει από παντού και μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε.

Θα ήταν προτιμότερο να βγείτε και να πείτε την αλήθεια στον λαό για το δυσοίωνο μέλλον του εξαιτίας των αναμενόμενων νέων επαχθών μέτρων λιτότητας, παρά να προσπαθείτε να του το σερβίρετε με πολιτικούς τακτικισμούς και ψέματα. Περισσότερες οι πιθανότητες να διασωθείτε.

Ενδεχομένως έχετε ξεχάσει που οδηγούν τέτοιου είδους πολιτικοί τυχοδιωκτισμοί.

Πιθανόν τυφλωθήκατε κι εσείς από τη γοητεία της εξουσίας, και κλεισμένοι στη γυάλα της βαυκαλίζεστε ότι θα σας συντροφεύει εσαεί.

Δυστυχώς αν συνεχίσετε να κινήστε στις ατραπούς των ψευδαισθήσεων, όπως οι προκάτοχοί σας, θα έχετε ανάλογο τέλος.

Στο μεταξύ, μέχρι να απαλλαγείτε από τις αυταπάτες σας, φροντίστε να τηρείτε έστω τα προσχήματα.

Γιατί δεν γίνεται ο λαός να τρώει ξύλο για να μην συνωστίζεται και διασπείρει τον ίο επειδή διαμαρτύρεται για τα αυτονόητα, την ώρα που ο πρωθυπουργός παριστάνει τον ανήξερο για το… πάρτυ συνωστισμού έξω από το Μαξίμου κι ο δήμαρχος-ανιψιός καθαρίζει με μια συγνώμη για την… ντροπή της Ομόνοιας.

Δεν γίνεται να κατηγορείτε τον ΣΥΡΙΖΑ για χειραγώγηση της δικαιοσύνης και στήσιμο σκευωριών, την ώρα που… κορυφαίος επιτελικός υπουργός παρεμβαίνει έμμεσα στην δικαιοσύνη γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Δεν γίνεται να προσβάλετε με απίστευτους χαρακτηρισμούς την μεσαία τάξη που σας οδήγησε στις αναπαυτικές καρέκλες της εξουσίας, την ώρα που τα… γαλάζια παιδιά έχουν πέσει με τα μούτρα στο μέλι του κρατικού κορβανά.

… Από τον ΓΑΠ στον Κυριάκο… ένας Σκέρτσος δρόμος, έγραψε ένας πολίτης στο διαδίκτυο.

Καλό είναι να προβείτε πάραυτα στις απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, για να μην βγει αληθινή η εν λόγω ατάκα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί