Ανώνυμος δωρητής δίνει ένα εκατ. δολάρια σε νοσοκομείο των ΗΠΑ για να μοιραστούν στo προσωπικό

Tο ποσό θα διανεμηθεί σε κάθε έναν από τους υπαλλήλους του νοσοκομείου που εργάστηκαν σε αυτό για τουλάχιστον έναν χρόνο, από τους φρουρούς ασφαλείας και τους τεχνικούς εργαστηρίων έως τους γιατρούς και τους νοσηλευτές

Η μάχη που δίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του “Dominican Hospital” στη Σάντα Κρουζ της Καλιφόρνια ενάντια στον κορονοϊό αναγνωρίστηκε και με το παραπάνω από έναν ανώνυμο δωρητή, ο οποίος αποφάσισε να δώσει ένα εκατομμύριο δολάρια, ζητώντας από τη διοίκηση του νοσοκομείου να διαμοιιραστεί ισόποσα στους υπαλλήλους.

Όπως αναφέρει το Good News Network, η δωρεά ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Ο δωρητής σε μήνυμά του ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε που ανταποκριθήκατε (και που αντέχετε) στη φροντίδα της κοινότητάς μας. Αυτή η ανθρώπινη καλοσύνη είναι που σας καθιστά ήρωες.»

Σύμφωνα με τις επιθυμίες του δωρητή, το ποσό θα διανεμηθεί σε κάθε έναν από τους υπαλλήλους του νοσοκομείου που εργάστηκαν σε αυτό για τουλάχιστον έναν χρόνο – από τους φρουρούς ασφαλείας και τους τεχνικούς εργαστηρίων έως τους επιστάτες και τους εργαζόμενους στην αλληλογραφεία. Οι εργαζόμενοι πλήρους απασχόλησης θα λαμβάνουν έκαστος μια επιταγή 800 δολαρίων ενώ οι μισθωτοί μερικής απασχόλησης θα λαμβάνουν επιταγές 600 δολαρίων.

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι που πασχίζουν για να λειτουργεί το νοσοκομείο», δήλωσε η επόπτης νοσηλευτών Amy Loudon. «Οι νοσοκόμες και οι γιατροί παίρνουν τον έπαινο, αλλά δεν θα μπορούσαμε να τα έιχαμε καταφέρει χωρίς τους ανθρώπους που καθαρίζουν τα πατώματα, παραδίδουν προμήθειες ή διορθώνουν τα μηχανήματα. Είμαστε μια ομάδα και χαίρομαι που όλη η ομάδα δέχεται αυτό το “ευχαριστώ”».

news247.gr

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ανώνυμος δωρητής δίνει ένα εκατ. δολάρια σε νοσοκομείο των ΗΠΑ για να μοιραστούν στo προσωπικό”

  1. Anti-logos

    Στην Αμερική, την Μέκκα του καπιταλισμού – νέο-φιλελευθερισμού, στις μητροπόλεις που ευδοκιμούν απάτες και εγκληματικότητα, αυτά τα χρήματα θα φτάσουν στον προορισμό τους και θα μοιραστούν ακριβοδίκαια.
    Για φαντάσου να γινόταν το ίδιο στον “Ευαγγελισμό”…!! Θα πήγαιναν τα χρήματα να βρουν το “ταμείο Μολυβιάτη” και τις δωρεές για τους σεισμοπαθείς που άρπαξαν για τις εκκλησίες τους οι παπάδες (που δεν έπαθαν τίποτα….)

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί