Κορονοϊός: Τρεις νεκροί σε μία ημέρα – Στα 25 τα θύματα στη χώρα μας

Μεγαλώνει η μαύρη λίστα των νεκρών στη χώρα μας εξαιτίας του κορονοϊού, καθώς σήμερα μόνο τρεις συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους, με αποτέλεσμα ο αριθμός των θυμάτων να έχει ανέλθει πλέον σε 25. Τρεις άνδρες από την Αθήνα, την Κοζάνη και την Ξάνθη κατέληξαν σήμερα.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας άνδρας 70 ετών κατέληξε στον Ευαγγελισμό. Την είδηση επιβεβαίωσε στο enikos.gr ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, καθώς ο 70χρονος ήταν κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γλυφάδας, ο άνδρας βρισκόταν σε απομόνωση στο σπίτι του όμως την 8η-9η ημέρα εμφάνισε δύσπνοια και μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Δυστυχώς, σήμερα, κατέληξε.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό πως πέθανε 62χρονος άνδρας από τη Δαμασκηνιά Κοζάνης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για τον γιο του 90χρονου, ιδιοκτήτη του καφενείου του χωριού, ο οποίος είχε πεθάνει πριν από λίγες ημέρες. Όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1, εξακολουθούν να νοσηλεύονται με κορονοϊό τόσο η χήρα του 90χρονου όσο και η χήρα -πλέον- του 62χρονου που εξέπνευσε σήμερα.

Άλλο ένα θύμα του κορονοϊού στην Ελλάδα: Κατέληξε 64χρονος – 24 τα θύματα

Το πρωί της Πέμπτης, έχασε τη ζωή του ένας άνδρας 46 χρονών με υποκείμενα νοσήματα από την Ξάνθη. Πρόκειται για τον δεύτερο νεκρό από κορονοϊό στην Ξάνθη. Σύμφωνα με το xanthinews.gr, ο 46χρονος ήταν στρατιωτικός του ΔΣΣ και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης διασωληνωμένος. Ο θάνατός του ανακοινώθηκε από τον διοικητή του στην αναφορά στη μονάδα του στην Ξάνθη.

23 οι νεκροί του κορονοϊού στην Ελλάδα: Νεκρός 46χρονος στρατιωτικός

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης, Αναστάσιος Καραδέδος. “Ήταν πολύ νέος, ήταν υπέρβαρος. Η νόσος είναι πάρα πολύ σοβαρή και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα όχι μόνο σε ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα αλλά και σε ανθρώπους υγιέστατους, που δεν πάσχουν από τίποτα… Πρέπει να ανησυχούμε όλοι μας, δεν είναι τυχαία η έκκληση για το μένουμε σπίτι, γιατί είναι η μοναδική σοβαρή άμυνα που έχουμε αυτή τη στιγμή… Από ότι γνωρίζω ο 46χρονος είχε κάνει μία εκπαίδευση στην Πάτρα. Δεν γνωρίζω εάν ήταν σε στρατόπεδο. Θεωρώ ότι έχει γίνει ιχνηλάτηση”, είπε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ξάνθης και πρόσθεσε:

“Τα περιστατικά στην πόλη μας θεωρούμε ότι είναι τα περισσότερα ορφανά. Στην πόλη μας παρότι η δημοτική αρχή φρόντισε να μην γίνει το καρναβάλι της Ξάνθης, κάποια άτομα που είχαν κλείσει δωμάτια ήρθαν στην πόλη. Ο κορονοϊός είναι εδώ, είναι και στην πόλη και το βουνό”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί