Κορονοϊός: Επιστρέφουν με πτήση τσάρτερ της Aegean οι μαθητές από το Λονδίνο

Τους μαθητές θα περιμένει στο αεροδρόμιο ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να ακολουθηθούν όλα όσα προβλέπει το πρωτόκολλο

Με πτήση τσάρτερ επιστρέφουν από το Λονδίνο οι δεκάδες μαθητές του Κολεγίου Ψυχικού που βρίσκονταν σε σχολική εκδρομή.

Οι μαθητές θα επιστρέψουν το απόγευμα με ειδική πτήση τσάρτερ της Aegean και θα τους περιμένει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ προκειμένου να ακολουθηθεί το πρωτόκολλο που υπάρχει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Όλο αυτό συμβαίνει διότι ανάμεσα στους 100 μαθητές είναι η κόρη της 40χρονης που είναι το τρίτο κρούσμα του κορονοϊού και είχαν ταξιδέψει με την μητέρα της στο Μιλάνο.

Παρότι το παιδί δεν έχει εμφανίσει συμπτώματα πρέπει να εξεταστεί όπως και άλλοι δυο μαθητές που έχουν παρουσιάσει πυρετό.

Σημειώνεται ότι δεν είναι βεβαιο ότι στην πτήση θα είναι τα τρία αυτά παιδιά.

Η διαδρομή που ακολούθησαν η 40χρονη και η κόρη της

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr η 40χρονη γυναίκα ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή στο Μιλάνο μαζί με άλλη μια μητέρα προκειμένου να βρεθούν μαζί με τις δυο κόρες τους, μαθήτριες του Κολεγίου στην Open Day του Πανεπιστημίου του Bocconi.

Οι 4 γυναίκες επέστρεψαν το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και την Κυριακή οι δυο μαθήτριες αναχώρησαν με άλλα 98 παιδιά για το Λονδίνο για οργανωμένη σχολική εκδρομή του Κολεγίου Ψυχικού.

Στο Λονδίνο τους βρήκαν τα νέα για την 40χρονη μητέρα που προσβλήθηκε από τον κορονοϊό και όπως είναι φυσικό έχει προκληθεί αναστάτωση σε γονείς και μαθητές. 

Newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί