Την Καθαρά Δευτέρα το 39ο Αγιοβαρβαρίτικο Καρναβάλι

Πώς θα διαμορφωθεί η κυκλοφορία στην Αγία Βαρβάρα

Το 39ο Αγιοβαρβαρίτικο Καρναβάλι θα πραγματοποιηθεί την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου στις 14:00 στην Αγία Βαρβάρα με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου και την αιγίδα του Δήμου Γόρτυνας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας θα οργανώσει την καρναβαλική παρέλαση στο κέντρο του χωριού, και όπως ενημερώνει ο σύλλογος, «ο κόσμος θα συγκεντρωθεί στην πλατεία της εκκλησίας Αγίας Βαρβάρας, όπου θα ακολουθήσει γλέντι με το συγκρότημα των Πασπαράκη-Φωτάκη και κέρασμα με πλούσια εδέσματα. Στόχος του Πολιτιστικού Συλλόγου είναι να ολοκληρωθεί η παρέλαση με κέφι και ασφάλεια αλλά και να περάσει ο κόσμος όσο πιο διασκεδαστικά γίνεται!!». 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Καθαρά Δευτέρα στην Αγία Βαρβάρα

Κατόπιν απόφασης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου, την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου θα ισχύσουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αγία Βαρβάρα, λόγω της διεξαγωγής του 39ου Αγιοβαρβαρίτικου Καρναβαλιού. Πιο συγκεκριμένα, από τις 12:00 ως τις 18:00, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στο τμήμα της Εθνικής Οδού Ηρακλείου – Αγίας Γαλήνης από το ύψος της διασταύρωσης προς Άγιο Θωμά (εντός του οικισμού της Αγίας Βαρβάρας) έως το ύψος της διασταύρωσης προς Πρεβελιανά. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα πραγματοποιείται μέσω των λοιπών παρακαμπτήριων τοπικών επαρχιακών οδών, επί των οποίων θα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση. Εξαιρούνται τα οχήματα έκτακτης ανάγκης (ΕΚΑΒ, Πυροσβεστικής κλπ.).



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί