ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Χίου: Οι δυνάμεις καταστολής της ΝΔ έφυγαν από το νησί σαν κοινοί χούλιγκαν

«Η κυβέρνηση της ΝΔ, επέλεξε να μας επιτάξει, να μας χτυπήσει και να μας αποκαλέσει τουρκόσπορους», τονίζε μεταξύ άλλων η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Χίου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Αποχώρησαν τα ΜΑΤ ή καλύτερα οι μπαχαλάκηδες της ΝΔ, από την Χίο την Πέμπτη 27/2 το μεσημέρι από το λιμάνι των Μεστών. Αποχώρησαν μετά από 72 σχεδόν ώρες, δίνοντας την τελευταία τους παράσταση γεμάτη από αυταρχικό ντελίριο, βίας, βωμολοχίας, φθοράς αυτοκινήτων και δικύκλων.


Η Κυβέρνηση της ΝΔ βαριά ηττημένη από τις ακροδεξιές πολίτικες της, παλινωδεί, ψάχνοντας πώς να διαχειριστεί όλη αυτή την κατάσταση. Αυτή την κατάσταση που δημιούργησαν οι ίδιοι πιστεύοντας ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν απαξιώνοντας τους νησιώτες και στην συνέχεια στέλνοντας τα ΜΑΤ να δείρουν, να σπάσουν, να βρίσουν, να τραμπουκίσουν.
Από τότε που η ΝΔ, ήταν στην αντιπολίτευση έλεγαν μονότονα ότι θα διασφαλίσουν την τάξη και την ασφάλεια στην χώρα, ότι κυριαρχεί η ανομία και το γνωστό ότι θα καθαρίσουν το λεκανοπέδιο και ότι οι πολίτες θα αισθάνονται ασφάλεια.
Το δόγμα «νόμος και τάξη», έγινε το νέο επικοινωνιακό χαρτί για να γοητεύσει τους πολίτες. Όλα αυτά βέβαια πάντα με την χορηγία των ΜΜΕ-ιδιωτικών και δημόσιων-,τα οποία και αυτές τις μέρες απέδειξαν στα αφεντικά τους ότι κάνουν καλή δουλειά, Κρύβουν, παραπληροφορούν, στοχοποιούν.

Είναι αλήθεια ότι αν δεν υπήρχαν τα τοπικά ΜΜΕ και τα βίντεο των πολιτών δεν θα μάθαινε κανείς τι γίνεται στα νησιά και πώς η κυβέρνηση υλοποιεί τα σχέδια της. Χωρίς ίχνος διασφάλισης των δικαιωμάτων των πολιτών και ενάντια σε κάθε κανόνα διεθνούς δικαίου.

Ακούσαμε επίσης πολλές φορές από συνδικαλιστές της Αστυνομίας, να λένε ότι δεν μπορούσαν να κάνουν την δουλειά της επί ΣΥΡΙΖΑ γιατί «ήταν δεμένα τα χέρια τους».
Τα γεγονότα τυφλής βίας που διαδραματίσθηκαν αποδεικνύουν, ότι είναι παντελώς ανίκανη αυτή η κυβέρνηση να διασφαλίσει την ασφάλεια των πολιτών και διαπιστώσαμε έμπρακτα, τι εννοούσαν οι συνδικαλιστές της αστυνομίας.
Υπάρχουν μεγάλες ευθύνες φυσικά για αυτή την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη βία σε ακρίτες που σηκώνουμε το βάρος του προσφυγικού-μεταναστευτικού τα τελευταία 5 χρόνια επιδεικνύοντας πρωτοφανή αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, επέλεξε να μας επιτάξει, να μας χτυπήσει και να μας αποκαλέσει τουρκόσπορους.

Ακόμα και αν τα ΜΜΕ τους έκρυψαν την πραγματικότητα από την υπόλοιπη Ελλάδα, η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται σε δεινή θέση και οι δυνάμεις καταστολής της έφυγαν από την Χίο σαν κοινοί χούλιγκαν, ηττημένοι, σαν επικίνδυνα θηρία και με σωρεία παραβάσεων που πρέπει να ερευνηθούν.
Ελπίζουμε μόνο να μην βγάλουν τα απωθημένα τους, τώρα που επιστρέφουν ηττημένοι ,σε καμία άλλη φαντασμαγορική επιχείρηση στο λεκανοπέδιο η οποία θα γίνει πάλι για την ασφάλεια των πολιτών και θα την μεταδίδουν τα κανάλια σε απευθείας μετάδοση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί