Λήξη συναγερμού για την φοιτήτρια από την Κρήτη

Αρνητικό σε κορονοϊό το δείγμα

Ανακούφιση στις υγειονομικές υπηρεσίες της περιφέρειας Θεσσαλίας και ιδιαίτερα στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο, έφερε η είδηση ότι και το δείγμα από την 22χρονη φοιτήτρια από την Καρδίτσα (μετά από εκείνο της 68χρονης που μάλιστα σήμερα πήρε και εξιτήριο).

Δείτε: Φοιτήτρια από την Κρήτη εξετάζεται για κορονοϊό

Το δείγμα εστάλη το πρωί στη Θεσσαλονίκη και η απάντηση ήρθε νωρίς το απόγευμα (μετά τις 16.00), Με βάση αυτή τη θετική εξέλιξη, λήγει ο συναγερμός στο πανεπιστημιακό και η 22χρονη θα συνεχίσει τη νοσηλεία της κανονικά χωρίς καραντίνα και πιθανόν και αυτή αύριο να πάρει εξιτήριο.

Το γεγονός χαροποίησε και την πανεπιστημιακή κοινότητα της καρδίτσας, όπου η 22χρονη κοπέλα με καταγωγή από την Κρήτη, φοιτεί στην Κτηνιατρική σχολή και έτσι δεν θα χρειαστούν έκτακτα μέτρα όπως να μπει η σχολή σε καραντίνα.

Υπενθυμίζουμε ότι η 22χρονη είχε επιστρέψει πρόσφατα από ταξίδι στη Β. Ιταλία (Λομβαρδία) και παρουσίασε χθες υψηλό πυρετό, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η μεταφορά της στο πανεπιστημιακό που είναι νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό για την 5η ΥΠΕ αναφέρει η “Θεσσαλία Τηλεόραση”.

Foititikanea.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί