Σύσκεψη παρουσία Πρωθυπουργού στην ΠΕ Χανίων

Κλειστή σύσκεψη είναι σε εξέλιξη στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και την παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου, βουλευτών, δημάρχων και τοπικών παραγωγικών φορέων. Αναλυτικά η ανακοίνωση της Περιφέρειας:

“Την ανάγκη υλοποίησης του ΒΟΑΚ από την Κίσσαμο μέχρι την Σητεία έθεσε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.


Ο Περιφερειάρχης άνοιξε τις τοποθετήσεις στην κλειστή σύσκεψη που είναι σε εξέλιξη στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη παρουσία κυβερνητικού κλιμακίου, βουλευτών, δημάρχων και τοπικών παραγωγικών φορέων.


Ο κ. Αρναουτάκης ζήτησε να προχωρήσει το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο της Κρήτης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά: « κύριε Πρωθυπουργέ είναι το έργο που περιμένει όλη η Κρήτη και είναι ένα έργο από την Κίσσαμο μέχρι την Σητεία». 
Παράλληλα, ανέφερε ο Περιφερειάρχης , θα πρέπει να αξιοποιηθούν οι διαθέσιμοι πόροι από το τομεακο προγραμμα του υπουργείου και να δοθούν τα 25 εκ ευρώ για το έργο της οδικής ασφάλειας και να υπάρξουν βελτιώσεις στο δρόμο.


Ζήτησε δε να ενισχυθούν οι πόροι προς την Περιφέρεια ώστε να αντιμετωπιστούν οι μεγάλες ζημιές που σημειώθηκαν στην Δυτική Κρήτη. Υπογράμμισε δε πως στόχος για το μέλλον θα πρέπει να είναι οι βέλτιστες μελέτες που θα δημιουργούν αξιόπιστα έργα με περιβαλλοντικό πρόσημο.


Εκτός τις βασικές υποδομές του ΒΟΑΚ ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων Νίκος Καλογερής αναφέρθηκε στη σύνδεση με αεροδρόμιο, το έργο του Ταυρωνίτη, εγγειοβελτιωτικά, ραντάρ αεροδρομίου ήταν μεταξύ άλλων τα μεγάλα θέματα που έθεσε συμπληρωματικά. 

Για το αεροδρόμιο στο Καστέλι

Την ικανοποίηση του εξέφρασε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στην τοποθέτησή του κατά την σύσκεψη στα Χανιά για την θεμελίωση του αεροδρομίου Καστελίου.


«Είχαμε σήμερα την ευχάριστη είδηση για ένα πολύ μεγάλο έργο στην Κρήτη που ξεκίνησε και δημιουργεί προσδοκίες για την περαιτέρω ανάπτυξη στο νησί».”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί