Δηλητηρίασαν σκύλο δύο φορές μέσα σε 5 ημέρες και επέζησε!

Δύο φορές κατάφερε να επιβιώσει σκύλος στην Καρδίτσα, καθώς άγνωστος επιχείρησε να τον σκοτώσει με φόλα.

Όπως ενημερώνει η Ερμιόνη Γιαννάκου από το Φιλοζωικό Σωματείο Καρδίτσας «Διασώζω», ο σκύλος δέχθηκε την φροντίδα φιλόζωων και κτηνιάτρων.

Όπως τονίζει: «Αυτός ο σκυλακος είναι αδεσποτακι στο κέντρο της Καρδίτσας για χρόνια. Εμείς τον ξέρουμε ως τιγρουλη. Ειναι περίπου 26 κιλά και σε ηλικία ίσως 3-4 χρονών.

Τις τελευταίες ημέρες κάποιος συμπολίτης μας προσπαθεί να τον σκοτώσει με δηλητήριο (φόλα). Γλίτωσε με την παρέμβαση φιλόζωων και φιλοζωικών δύο φορές μέχρι στιγμής (σε διάστημα 5 ημερών δύο φορές!). Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ποιος το κάνει αυτό (έχουμε δημοσιεύσει και σχετικό κείμενο σε τοπική εφημερίδα). Κάνουμε απέλπιδες προσπάθειες να του σώσουμε την ζωή. Αυτή την στιγμή φιλοξενείτε προσωρινά αλλά αν βγει πάλι στο δρόμο η ζωή του είναι σε άμεσο κίνδυνο», αναφέρει.

«Ψάχνουμε υιοθεσία, είναι στειρωμενος, εμβολιασμενος, ήσυχος μέσα στο σπίτι ( είναι ήδη 3 μερες σε φιλοξενία), τα πάει πολύ καλά με όλα τα σκυλιά της πλατείας και τώρα στην φιλοξενία υπάρχουν 3 ακόμη σκυλιά και τα πάνε μια χαρά. Δεν περπατάει με λουράκι αλλά γίνονται προσπάθειες να μάθει.

Αν υπάρχει κάποιος που θα ήθελε να τον υιοθετήσει παρακαλώ ας επικοινωνήσει για περισσότερες λεπτομέρειες. Ευχαριστώ», καταλήγει.



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί