Στο στόχαστρο χάκερς η ιστοσελίδα του Αυγενάκη: Έβαλαν σήματα του Ολυμπιακού

Την προσωπική ιστοσελίδα του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, χάκαραν το πρωί της Τρίτης.

Οι χάκερς έβαλαν στη σελίδα avgenakis.gr, σήματα του Ολυμπιακού:

Ωστόσο, τα τελευταία λεπτά η ιστοσελίδα εμφανίζει αυτό το μήνυμα:

 Πυρ ομαδόν κατά κυβέρνησης και Αυγενάκη

Εξοργισμένη είναι η Θεσσαλονίκη και η Βόρεια Ελλάδα εν γένει από την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), να αποβληθούν ο ΠΑΟΚ και η Ξάνθη από τη Super League για την υπόθεση της πολυ-ιδιοκτησίας, η οποία εξετάστηκε ύστερα από καταγγελία του Ολυμπιακού.

Σε πολιτικό επίπεδο την αρχή έκανε ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Θοδωρής Ζαγοράκης, ο οποίος μίλησε για «φαρσοκωμωδία» και εξαπέλυσε πυρά κατά του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, που όρισε τα μέλη της Επιτροπής, αλλά και όσων στην κυβέρνηση «βάλουν κατά του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου καθ’ υπόδειξην τρίτων», δηλώνοντας πως εάν η ομάδα της Θεσσαλονίκης δεν δικαιωθεί θα αποχωρήσει από τη ΝΔ.

Τη σκυτάλη πήρε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο οποίο έκανε λόγο για «μεθοδεύσεις που θα επιχειρήσουν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ», οι οποίες θα πρέπει «να ακυρωθούν χωρίς δεύτερη σκέψη». Ο ίδιος θεωρεί πως η απόφαση είναι, μεταξύ άλλων, ένα πλήγμα «κατά της πόλης που αρχίζει να νιώθει περηφάνια και αυτοπεποίθηση».

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, στην ανακοίνωσή του, σημειώνει αναλυτικά: «Το πλήγμα δεν είναι μόνο κατά του ΠΑΟΚ. Κατά της ομάδας που κατακτά τίτλους και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου που πασχίζει να βρει την χαμένη αξιοπιστία του. Το πλήγμα είναι και κατά της πόλης που αρχίζει να νιώθει περηφάνια και αυτοπεποίθηση. Η διαφορά σήμερα είναι ότι η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δυνατή, η Θεσσαλονίκη μετράει επιτυχίες και το χαίρεται! Εύχομαι οι όποιες σκέψεις και μεθοδεύσεις που θα επιχειρήσουν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε ομάδα της πόλης μου, να ακυρωθούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι τίτλοι κερδίζονται στο γήπεδο με αγωνιστική υπεροχή και αξία».

Θέση για την εισήγηση της ΕΕΑ πήρε και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας: «Με μεγάλη θλίψη και οργή βλέπουμε για μια ακόμη φορά το πρωτάθλημα να παίζεται εκτός γηπέδου. Παρ’ όλα αυτά ελπίζω στην ορθή κρίση των αρμόδιων οργάνων», έγραψε στο twitter.

O βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης δήλωσε: «Είναι τουλάχιστον αστείο και υποκριτικό, ο αρμόδιος για θέματα αθλητισμού υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης, να δηλώνει για την απόφαση της -ελεγχόμενης από τον ίδιο- πλειοψηφίας της ΕΕΑ πως “δεν είναι δυνατόν να επιβάλλεται η πλέον απεχθής ποινή του υποβιβασμού σε ιστορικές ομάδες.

Η αθλητική δικαιοσύνη, σε αντίθεση με την κυβέρνηση και τους χορηγούς της, οφείλει να σταθεί στο ύψος της.Οι πρωταθλητές αναδεικνύονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι
στις δικαστικές αίθουσες».

Ο δήμαρχος Κατερίνης, πρώην βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία και Ολυμπιονίκης, Κώστας Κουκοδήμος, με δήλωσή του, τάσσεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ, κάνοντας ολομέτωπη επίθεση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη τον οποίο χαρακτηρίζει «πληγή για τον ελληνικό αθλητισμό» και «εντεταλμένο συμφερόντων», ενώ κάνει λόγο για αυτούς «που μπήκαν από το παράθυρο στη ΝΔ».

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Κουκοδήμου: «Τάσσομαι στο πλευρό του ΠΑΟΚ και ζητώ να μπει τέλος στη φαρσοκωμωδία με την απόφαση που προκαλεί οργή σε όλο το φίλαθλο κόσμο. Ο Λευτέρης Αυγενάκης είναι “πληγή” για τον ελληνικό αθλητισμό. Είναι εντεταλμένος συμφερόντων και κάνει κακό στη ΝΔ.

Αυτοί που “μπήκαν από το παράθυρο” στη Ν.Δ. θα πρέπει να τεθούν εκτός κόμματος και να μην τους δοθεί ποτέ ξανά η δυνατότητα να εκμεταλλευτούν τη δυναμική, τη σοβαρότητα και την αξιοπρέπεια της παράταξης. Αρχές και αξίες που ενέπνευσε ο Εθνάρχης μας Κωνσταντίνος Καραμανλής. Η αξιοσύνη και κυρίως σοβαρότητα πρέπει να επικρατήσουν στις τάξεις του αθλητισμού».

Την απομάκρυνση Αυγενάκη ζητάει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ χαρακτηρίζοντάς τον «εντολοδόχο» του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και την ειδήγηση της ΕΕΑ «μνημείο υποδούλωσης».

Αναλυτικά ο ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ, της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!».

«Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο»…

Κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Βόλο στην Τούμπα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εξέφρασαν την οργή τους για την εισήγηση της ΕΕΑ, με συνθήματα κατά Μητσοτάκη, Αυγενάκη και Μαρινάκη. Ενώ, κρέμασαν και ένα πανό στην κεντρική κερκίδα, το μήνυμα του οποίου έγραφε: «Η Ελλάδα χωρίζεται στα δύο… Κυβερνήσεις πέφτουν και υπουργοί θα τρέχουν. Αυγενάκη τέλειωσες».

Το βράδυ της Δευτέρας οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν πορεία διαμαρτυρίας μέχρι τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι αποσύρει όλα τα τμήματα του συλλόγου (επαγγελματικά, ημιεπαγγελματικά, ερασιτεχνικά) από τα πρωταθλήματα στα οποία αγωνίζονται, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

«Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ, σε έκτακτη συνεδρίασή του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Τούμπας και με αφορμή την άδικη, ανερμάτιστη και στοχευμένη εις βάρος του ΠΑΟΚ απόφαση – παρωδία της Ε.Ε.Α. δηλώνει ως πρώτο μέτρο αντίδρασης, την απόσυρση όλων των επαγγελματικών, ημι-επαγγελματικών κι ερασιτεχνικών τμημάτων του Σωματείου μας, ανδρών και γυναικών, ομαδικών κι ατομικών αθλημάτων, από κάθε ελληνική εγχώρια διοργάνωση σε περίπτωση που το παρατράγουδο περί πιθανής μετοχικής σχέσης του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη συνεχιστεί» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση του Ερασιτέχνη.

Δείτε επίσης: ΠΑΟΚ: «Επικίνδυνος για την συνοχή της χώρας ο Αυγενάκης»!

Στελέχη της ΝΔ κατά Αυγενάκη- Αποχωρεί ο Ζαγοράκης- Κουκοδήμος: Είναι πληγή, παίζει με συμφέροντα

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Στο στόχαστρο χάκερς η ιστοσελίδα του Αυγενάκη: Έβαλαν σήματα του Ολυμπιακού”

  1. Anti-logos

    Θα μιλούσαμε για “ντροπή της Κρήτης, …..ΑΝ δεν είχαμε και άλλα, χειρότερα και τρισχειρότερα……

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί