«Το Μυστήριο των Χαμένων Συνταγών» στο 11ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης για το έτος 2020, του 11ου Παιδικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού, το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί και θα αναπτυχθεί στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η ημερομηνία διεξαγωγής του 11ου Παιδικού Κυνηγιού Κρυμμένου Θησαυρού, είναι την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020 από τις 11:00 πμ έως τις 3.00 μμ. στην Πλατεία Ελευθερίας.

Σημείο Συνάντησης των μικρών κυνηγών είναι η πλατεία Καλλεργών μπροστά από το Ιστορικό κτίριο του Δημαρχείου (Λότζια) στις 10.00 π.μ..

Το 11ο Παιδικό Κυνήγι Κρυμμένου Θησαυρού με τίτλο «Το Μυστήριο των Χαμένων Συνταγών» είναι αφιερωμένο στην κρητική διατροφή την τόσο γνωστή και παραδεκτή σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι μικροί κυνηγοί καλούνται μέσα από μια περιπλάνηση σε διάφορα χωριά της Κρήτης να ανακαλύψουν τις συνταγές που έχουν χαθεί από το πολύτιμο βιβλίο συνταγών που τους είχε εμπιστευτεί η γιαγιά τους. Το ταξίδι αυτό ξεκινάει με αφορμή την σύγχρονη καθημερινή διατροφή που εφαρμόζει μία οικογένεια, συνεχίζεται με την αναζήτηση των προϊόντων που καταναλώνονται στην κρητική διατροφή και ολοκληρώνεται με τη γνώση που έχουμε αποκτήσει από αυτό το ταξίδι.

Όλη η διοργάνωση πραγματοποιείται από την ομάδα Καστρινοί Πειρατές με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ηρακλείου, την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Ηρακλείου (ΔΗ.Κ.Ε.Η.) και την Περιφέρεια Κρήτης.

Δηλώσεις συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή στο περίπτερο που θα λειτουργεί από αύριο, Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 στον πεζόδρομο της οδού Δικαιοσύνης (στην εσοχή ανάμεσα στο Δικαστικό Μέγαρο και στην πρώην Αστυνομική Διεύθυνση). 

Στα στοιχεία της δήλωσης των Ομάδων στο 11ο Παιδικό Κυνήγι Θησαυρού θα πρέπει να συμπεριλαμβάνονται:

  • Το όνομα της Ομάδας,
  • 6 έως 8 παιδιά από Δ΄ έως Στ΄ Δημοτικού Σχολείου, 
  • Ένας ενήλικας συνοδός. 

Πληροφορίες  στα τηλέφωνα 2813 409853 και 2813 409863 στις κ. Άσπα Φλουρή και κ. Νατάσα Αεράκη, στο email kastriniapokria@dikeh.gr και στην ιστοσελίδα του

Δήμου Ηρακλείου http://www.kastrino-karnavali.gr/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί