ΠΑΟΚ: «Επικίνδυνος για την συνοχή της χώρας ο Αυγενάκης»!

Oλομέτωπη επίθεση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, τον οποίο χαρακτηρίζει «εντολοδόχο του Ολυμπιακού», για την εισήγηση της ΕΕΑ σχετικά με την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας της Ξάνθης, εξαπέλυσε ο ΠΑΟΚ και ζητάει την παραίτησή του, τονίζοντας πως είναι επικίνδυνος για τη συνοχή της χώρας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού. Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος. Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο. Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!». 

Εισήγηση ΕΕΑ για υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης

Βόμβα μεγατόνων στο πρωτάθλημα της Super League 1, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ) αποφάσισε σήμερα (Δευτέρα) να εισηγηθεί τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, έπειτα από τις γνωστές καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ειδικότερα, η ΕΕΑ εισηγήθηκε να γίνει ανάκληση του πιστοποιητικού του ΠΑΟΚ για πολυϊδιοκτησία, και της Ξάνθης για το μετοχολόγιο, με ψήφους 4-1 (υπέρ – κατά).

Σημειώνεται ότι την τελική απόφαση θα την πάρει το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League. Ωστόσο, ο «κανόνας» είναι το Πειθαρχικό Όργανο να υιοθετεί τα πορίσματα της ΕΕΑ και συνεπώς θα ξενίσει το ενδεχόμενο να παρθεί διαφορετική απόφαση από τον υποβιβασμό των δύο ομάδων.

Οργή των οπαδών του ΠΑΟΚ – Διαμαρτυρία στα γραφεία της ΝΔ

Πρώτη αντίδραση ήταν να συγκεντρωθούν έξω από τα γραφεία της ΝΔ στην οδό Μιχαήλ Καλλού, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ φωνάζουν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Δείτε ακόμα: Ο ΑΣ ΠΑΟΚ απειλεί με απόσυρση από όλα τα ομαδικά αθλήματα ανδρών και γυναικών

Φωτογραφία: thestival.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί