Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης να αποσύρει άμεσα τη στήριξη στη δολοφονία Σουλεϊμανί

«Καμία συμμετοχή Ελλήνων και Ελληνίδων στρατιωτικών σε πολεμικές επιχειρήσεις εκτός της χώρας»

Κάλεσμα στον πρωθυπουργό να αποσύρει άμεσα και δημόσια τη στήριξη στην δολοφονική ενέργεια ενάντια στον Σουλεϊμανί απευθύνει η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημειώνει, «ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πρωθυπουργός της χώρας τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της αμερικανικής επέμβασης στο Ιράν, που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί. Η ανοιχτή στήριξη που έδωσε ο Μητσοτάκης στον Τραμπ, έρχεται σε αντίθεση με τη συνολική στάση της Ε.Ε. και με τη πάγια τακτική της Ελλάδας, να μην εμπλέκεται σε στρατιωτικούς σχεδιασμούς στη Μέση Ανατολή».

«Καλούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αποσύρει άμεσα και δημόσια τη στήριξη στην δολοφονική ενέργεια ενάντια στον Σουλεϊμανί που έχει ήδη πυροδοτήσει ένα εχθροπολεμικό κλίμα μεταξύ των χωρών της Μέσης Ανατολής.

Ως Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζουμε κάθε ενέργεια των μεγάλων δυνάμεων, που στο τέλος της μέρας θα κοστίσει τις ζωές καθημερινών ανθρώπων. Καμία συμμετοχή Ελλήνων και Ελληνίδων στρατιωτικών σε πολεμικές επιχειρήσεις εκτός της χώρας» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.



Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί