Πλημμύρισε σπίτι ζευγαριού στην Κρήτη – Βγήκαν απ’ τα παράθυρα να σωθούν (Βίντεο)

Διαβάστε την συγκλονιστική ιστορία ενός ζευγαριού ηλικιωμένων από τα Φαλάσαρνα που είδε το σπιτικό του να πλημμυρίζει με νερά φτάνοντας σχεδόν τα 2 μέτρα
Η εικόνα του ηλικιωμένου ζευγαριού να περιμένει με υπομονή κάτω από συνεχόμενη βροχή το όχημα της πυροσβεστικής ήταν σοκαριστική. «Καταστραφήκαμε, τελειώσαμε», ψέλλισαν μέσα στο κρύο ώρα 05:20 το ξημέρωμα.

Τα ορμητικά νερά είχαν πνίξει το μικρό σπίτι τους φτάνοντας σχεδόν και τα 2 μέτρα και όπως θα ακούσετε να λένε χρειάστηκε να πηδήξουν από τα παράθυρα για να μην παρασυρθούν από την μανία της φύσης. Την ιστορία έφερε στο φως της δημοσιότητας το biskotto.gr.

Συγκλονιστική μαρτυρία

Άφησαν πίσω τους τα ζωντανά και το σκυλί και θυμούνται ότι αντίστοιχη εμπειρία έζησαν ξανά πέρυσι την Πρωτοχρονιά (2019) όταν και παροιμία νεροποντή είχε πάλι πλημμυρίσει.

Ο αντιδήμαρχος Κισάμου Σπύρος Μαυροδημητράκης, διαβεβαίωσε το ζευγάρι ότι θα έχουν οτιδήποτε χρειαστούν μέχρις ότου μπορούν να επιστρέψουν στην εστία τους.

Η πυροσβεστική ανέλαβε το δύσκολο έργο της απάντλησης των υδάτων και με το πρώτο φως της ημέρας θα μπορεί και να εκτιμηθεί το μέγεθος της καταστροφής. Λίγο αργότερα εξάλλου τα ορμητικά νερά παρέσυραν και ένα Ι.Χ. στο χωριό, χωρίς ευτυχώς ο νεαρός οδηγός του να πάθει το παραμικρό.

 biskotto.gr 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί