Ελλάδα: Ξαδέλφια οι δύο νεκροί του τραγικού τροχαίου – Όλα έγιναν λόγω της ταχύτητας

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες του θανατηφόρου τροχαίου που έλαβε χώρα το Σάββατο το βράδυ στην Κηφισιά στην οδό Γεωργίου Λύρα.

Δείτε: Ελλάδα: Δύο νεκροί και έξι τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, το αυτοκίνητο που εν τέλει προκάλεσε το τροχαίο είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα (πάνω από τα 160 χιλιόμετρα την ώρα) την ίδια ώρα που το οδόστρωμα λόγω της υγρασίας και της πολύ χαμηλής θερμοκρασίας ήταν ολισθηρό.

Η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων προκλήθηκε όταν ο οδηγός του οχήματος που κατευθυνόταν προς την Πεύκη έχασε τον έλεγχο και αναγκαστικά βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Οι δύο νεκροί του τροχαίου, τα δύο ξαδέρφια 20 και 21 ετών, βρέθηκαν έξω από το αυτοκίνητο δείγμα της έντασης της σύγκρουσης.

Οι επιβάτες του άλλου οχήματος, τύπου SUV, είχαν άγιο. Γλίτωσαν μόνο με κατάγματα και αφού βοήθησε αποφασιστικά το σύστημα παθητικής ασφάλειας του αυτοκινήτου.

Οι αρχές που έσπευσαν στο σημείο χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να… κόψουν τα δύο οχήματα και να απεγκλωβίσουν όσους είχαν παγιδευτεί. Ακόμα πάντως και οι έμπειροι διασώστες δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα μάτια τους για την καταστροφή και ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο διαλύθηκε το ένα όχημα.

Αρχικά υπήρχε πεποίθηση ότι οι νεκροί ήταν τρεις, ωστόσο στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι ο υποτιθέμενος νεκρός ήταν τελικά βαριά τραυματίας.

News247.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί