Η επική στιγμή που ο Μπογδάνος αποχωρεί… με την ουρά στα σκέλια από εκπομπή επειδή κριτίκαραν την κυβέρνηση (Βίντεο)

Δεν είναι για πολλά… ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ή θα συμφωνείτε με οτιδήποτε λέει και θα ψηφίζετε μόνο ΝΔ ή αλλιώς ο βουλευτής της ΝΔ θα φεύγει…με την ουρά στα σκέλια.

Ο Μπογδάνος πέταξε το μικρόφωνο του και αποχώρησε από την τηλεοπτική εκπομπή που παρουσιάζει ο Γιάννης Παπαδόπουλος στο Blue Sky.

Αφορμή η πολιτική αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο Γιάννη Στρατάκη με θέμα συζήτησης το κοινωνικό μέρισμα. Πραγματική αιτία η ακροδεξιά ιδιοσυγκρασία του βουλευτή της ΝΔ που δεν μπορεί να αντέξει τη διαφωνία, την κριτική και την αριστερά.

«Δεν κάνεις στρατευμένη δημοσιογραφία;» είπε ο κ. Μπογδάνος στον κ. Στρατάκη, μ’ εκείνον να του απαντά να μην κρίνει εξ ιδίων τα αλλότρια, διότι «έκανε στρατευμένη δημοσιογραφία για να βγει βουλευτής».

«Μήπως μιλάς στον διπλανό σου» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη, ο οποίος καθόταν δίπλα. «Έχω μάθει να αντιμετωπίζω την αήθεια της Αριστεράς στη ζωή μου» πρόσθεσε.

«Θα κάτσω να με προσβάλλει ο Στρατάκης;» είπε ο βουλευτής της ΝΔ με τον δημοσιογράφο να του απαντά «εσύ προσβάλλεις έναν ολόκληρο λαό που ψηφίζει Αριστερά».

Ως εκεί…ο ο Μπογδάνος δεν άντεξε άλλο, πέταξε το μικρόφωνό του, πήρε τον καφέ του και αποχώρησε από το πλατό.

https://youtu.be/yA5f3Jdd0tw

Υ. Γ. Μετά από λίγο όπως φαίνεται «κατάπιε» την ήττα του και επέστρεψε για να συνεχιστεί η εκπομπή…

Κουτί Πανδώρας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί