Η παράταξη «Ηράκλειο για όλους» για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ηρακλείου

Ανακοίνωση εξέδωσε η παράταξη «Ηράκλειο για όλους», σχετικά με το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Ηρακλείου.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ηράκλειου για το 2020 αποτελεί αναπτυξιακό εργαλείο αλλά και οδηγό για τις δράσεις που κρίνονται αναγκαίες ώστε το Ηράκλειο ως μητροπολιτικός Δήμος να καταφέρει να ανταποκριθεί στις σύγχρονες και απαιτητικές ανάγκες της εποχής που διανύουμε. Το αρχικό τεχνικό πρόγραμμα αποτελεί προϊόν διαβούλευσης των παρατάξεων της «Δύναμης πολίτων» και της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» οπού από νωρίς συνεργάστηκαν για να συγκροτηθεί ένα ολοκληρωμένο, κοστολογημένο, ισόρροπο αναπτυξιακό και εφαρμόσιμο τεχνικό πρόγραμμα. 

Στην πρώτη διαπαραταξιακή συνάντηση ενσωματωθήκαν οι προτάσεις και των παρατάξεων  «Ηράκλεια πρωτοβουλία» και «συν-εργασία για το Ηράκλειο»

Το πρόγραμμα τελικά ολοκληρώθηκε και ψηφίστηκε με ευρύτατη πλειοψηφία σχεδόν από σύνολο από των μελών του δημοτικού συμβούλιου έπειτα από συνεργασία με το σύνολο των παρατάξεων που προσήλθαν στο τραπέζι του διαλόγου με ειλικρινή διάθεση συνεργασίας προς όφελος της πόλης και των δημοτών. 

 Έτσι σήμερα έχουμε τη χαρά και μπορούμε να πούμε ότι έχουν πια τεθεί οι βάσεις για μια γόνιμη συνεργασία μεταξύ των παρατάξεων. Ευελπιστούμε το τεχνικό πρόγραμμα να αποτελέσει την αφετηρία για μια παραγωγική θητεία που θα επικρατήσει η  υπευθυνότητα και ο ορθολογισμός για να απολαύσουμε επιτέλους ένα Ηράκλειο για όλους, φάρο πολιτισμού, κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας, μια αξιοβίωτη πόλη όπως μας αξίζει και την ονειρευόμαστε. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί