Το μαύρο άσπρο προσπαθεί να κάνει η Σ. Βούλτεψη: «Δεν υπάρχει πιο αντεργατικό μέτρο από την αιτιολογημένη απόλυση» (Βίντεο)

Το μαύρο άσπρο έκανε η Σοφία Βούλτεψη προκειμένου να αιτιολογήσει την αντεργατική τροπολογία της τελευταίας στιγμής του κ. Βρούτση, κατ’ επιταγή του ΣΕΒ, που έκανε σύσσωμη την αντιπολίτευση να αποχωρήσει από την Βουλή. «Δεν υπάρχει πιο αντεργατικό από το να δίνεις βάσιμο λόγο απόλυσης» υπογράμμισε στο ΣΚΑΙ.

«Σκεφτείτε να υπάρχει καταγεγραμμένο σε ένα χαρτί ότι (ο εργαζόμενος) ήταν παραπτωματικός, ότι αργούσε να έρθει στην δουλειά, ότι μίλησε άσχημα σε ένα πελάτη» είπε προφανώς θεωρώντας ότι είναι πολύ πιο καλά και «φιλεργατικό» να μη δίνει λογαριασμό πουθενά ο εργοδότης και να μπορεί να απολύει οποιονδήποτε θέλει όποτε θέλει.

«Μην το συζητάμε καθόλου αυτό το θέμα. Έπρεπε να γίνει» υποστήριξε ενώ προσπάθησε να αιτιολογήσει ότι η Ν.Δ. είχε ψηφίσει την τροπολογία αυτή του ΣΥΡΙΖΑ «ξέρετε ότι όταν δεν υπάρχει ονομαστική αυτά ψηφίζονται μόνα τους, με την δεδηλωμένη» και «του φάνηκε φιλεργατικό του εισηγητή, το ψήφισε» είπε σημειώνοντας ότι η ίδια ήταν αντίθετη.

Τέλος πρόβαλε το έωλο επιχείρημα, ότι δήθεν εξαιτίας αυτού «μειώθηκαν οι θέσεις εργασίας αορίστου χρόνου, τις έκαναν όλοι ορισμένου χρόνου ώστε όταν έχουν ένα πρόβλημα να τους διώχνουν μετά το χρόνο, χωρίς να πρέπει να το αιτιολογούν».

«Διορθώσατε την αδικία επανήλθε το εργατικό δίκαιο εκεί που πρέπει να είναι» χειροκρότησε ο «αμερόληπτος» δημοσιογράφος του σταθμού.

Κατ. Μπρ., Αυγή


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί