Συχαρητήρια Αρναουτάκη – Λαμπρινού για τις διακρίσεις των Γκολομέεβ, Βασιλείου και Καλογεράκη

Τα συγχαρητήρια του εκφράζει ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στους αθλητές Κρίστιαν Γκολομέεβ, Ειρήνη Βασιλείου και Γεράσιμο Καλογεράκη που διακρίθηκαν σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Κρήτης αναφέρει: 

«Τρεις αθλητές που έχουν συνδέσει τη λαμπρή πορεία τους με την Κρήτη κατέλαβαν σπουδαίες διακρίσεις σε μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις.  Ο Κρίστιαν Γκολομέεβ με τη δεύτερη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ν. Κορέα στα 50 μέτρα ελεύθερο της κολύμβησης, η Ειρήνη Βασιλείου με το χρυσό μετάλλιο στα 200 μέτρα και ο Γεράσιμος Καλογεράκης  με την πρώτη θέση στο ακόντιο, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα, τίμησαν την Κρήτη και τον αθλητισμό.

Ως Περιφέρεια τους συγχαίρουμε θερμά και τους ευχόμαστε καλή πορεία με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.  Οι διακρίσεις τους επιβεβαιώνουν πως η Κρήτη είναι ένας τόπος που συνδέεται με μεγάλους αθλητές, με ανθρώπους που τους αξίζει η κορυφή».

Συγχαρητήρια και από τον Δήμαρχο Ηρακλείου

Συγχαίρω θερμά την Ειρήνη Βασιλείου και τον Γεράσιμο Καλογεράκη για τα χρυσά μετάλλια που κατέκτησαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου. Είναι τιμή για το Ηράκλειο να διαθέτει αθλητές που διακρίνονται σε αυτό το επίπεδο, όχι μόνο για τις επιδόσεις τους αλλά και για το ήθος τους. 

Χρέος μας απέναντι σε αυτά τα παιδιά, είναι να βελτιώσουμε τις αθλητικές υποδομές του Ηρακλείου και να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες προπόνησης και προετοιμασίας, ώστε να συνεχίσουν να μας κάνουν υπερήφανους. 

Ως Δήμος Ηρακλείου  θα εξακολουθήσουμε να είμαστε δίπλα τους. 

Συγχαίρω θερμά επίσης, τον Κρίστιαν Γκολομέεβ, για την παγκόσμια επιτυχία του. Ο Γκολομέεβ είναι ένας εξαίρετος αθλητής, τον οποίο δικαιούμαστε να θεωρούμε δικό μας παιδί, αφού τόσο ο ίδιος που μεγάλωσε στην πόλη μας, όσο και ο αείμνηστος πατέρας του, ο Τσβετάν Γκολομέεβ, τίμησαν την ηρακλειώτικη κολύμβηση. 


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί