Εγκαινιάστηκε καινούρια παιδική χαρά στη Νέα Αλικαρνασσό

Ακόμα μια παιδική χαρά, την τέταρτη τις τελευταίες δυο εβδομάδες, εγκαινίασε το απόγευμα της Τρίτης 4 Ιουνίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.

Ο νέος χώρος παιχνιδιού, τον οποίο σχεδίασε και υλοποίησε η Διεύθυνση Συντήρησης και Αυτεπιστασίας της Αντιδημαρχίας Τεχνικών Έργων του Δήμου Ηρακλείου, βρίσκεται στον οδό Σταδίου, στην Νέα Αλικαρνασσό.

Υπενθυμίζεται ότι τις προηγούμενες ημέρες είχαν εγκαινιαστεί οι παιδικές χαρές που βρίσκονται στην συμβολή των οδών Ηροδότου και Διδούς, στη Νέα Αλικαρνασσό, την συμβολή των οδών Ανεμώνης και Αγίου Στεφάνου, στις Μεσαμπελιές και στην συμβολή των οδών Ιτάνου και Καλαμά  (κοντά στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας). Επίσης, είναι έτοιμες προς πιστοποίηση άλλες δέκα παιδικές χαρές και το σχετικό αίτημα θα υποβληθεί τις επόμενες μέρες.

Ο Δήμαρχος δήλωσε: «Συνεχίζουμε να κατασκευάζουμε καινούργιες παιδικές χαρές και να ανακατασκευάζουμε τις ήδη υφιστάμενες. Κι όπως έχουμε πει, δεν θα σταματήσουμε έως ότου όλες οι παιδικές χαρές του Δήμου Ηρακλείου να είναι πιστοποιημένες, ασφαλείς, σύγχρονες και προσβάσιμες για όλους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί