Σε Αλικαρνασσό και Κατσαμπά ο Γιάννης Κουράκης

Την ιστορική έδρα του Δήμου Ηρακλείου, τη Νέα Αλικαρνασσό επισκέφθηκε ο κ. Γιάννης Κουράκης, ο οποίος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πολίτες και εκπροσώπους Πολιτιστικών Συλλόγων.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5, μαζί με υποψηφίους συμβούλους, αντάλλαξε απόψεις με τους δημότες για τα προβλήματα της περιοχής. Επίσης, επισκέφθηκε τον Σύνδεσμο Φιλάθλων Ηροδότου και συνομίλησε με τους φίλους της ιστορικής ομάδας, οι οποίοι του προσέφεραν και μία φανέλα.

Τα ζητήματα της καθημερινότητας, η καθαριότητα, η οδοποιία και οι χώροι αναψυχής, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των αιτημάτων των κατοίκων. Ο κ. Γιάννης Κουράκης, δεσμεύτηκε για την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων και την βελτίωση τις καθημερινότητας, με παρεμβάσεις και έργα που θα αναβαθμίσουν την περιοχή και κάθε γειτονιά χωριστά.

ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΚΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης, παρουσίασε στους πολίτες το μεγάλο όραμα για τον χώρο του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» και τις εξελίξεις που θα δρομολογηθούν μετά την κατασκευή του νέου διεθνούς αερολιμένα στο Καστέλι.

Ο κ. Κουράκης, χαρακτήρισε τους χώρους του αεροδρομίου και της ΣΕΑΠ ως το «κεφάλαιο της μελλοντικής δυναμικής του Ηρακλείου», ενώ τόνισε πως «η Δημοτική Κίνηση έχει ως προτεραιότητά της τον έγκαιρο σχεδιασμό και την υλοποίηση ένα πράσινου βιώσιμου πάρκου με σύγχρονες υποδομές και ήπιες δραστηριότητες υψηλής προστιθέμενης αξίας».

ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑ

Στον Κατσαμπά, ο κ. Κουράκης περπάτησε τις γειτονιές και συνομίλησε με τους δημότες, ενώ συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου «Γ. Σεφέρης» κ. Αλέξανδρο Έλιωτη. Οι κάτοικοι, πέρα από τα ζητήματα της καθημερινότητας που τους απασχολούν έντονα, ζήτησαν την επέκταση των συγκοινωνιών, προκειμένου να είναι ευκολότερη και λειτουργική η σύνδεση της περιοχής με το Ηράκλειο.

Ο Γιάννης Κουράκης δήλωσε:

«Έχουμε το σχέδιο και τις προτάσεις για να διαμορφώσουμε  ποιοτικές ήσυχες γειτονιές με αίσθηση κοινότητας με ασφάλεια και αναβαθμισμένους δημόσιους χώρους. Μέσα από στοχευμένα έργα ανάπλασης, ενίσχυσης του πρασίνου και διευκόλυνσης της κυκλοφορίας, θα αλλάξουμε την ποιότητα ζωής των πολιτών».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί