Απίστευτο προεκλογικό σποτ: Η… ΤΟΜΥ «έργο Λαμπρινού» αλλά και… «αύξηση πρασίνου» στο Ηράκλειο! (βίντεο)

Εντάξει, κάποιος μπορεί να υπερασπίζεται την πολιτική του με επιχειρήματα βάσιμα ή όχι. Αλλά να προσπαθεί να οικειοποιηθεί μια κεντρική πολιτική του υπουργείου Υγείας εμφανίζοντάς την σε προεκλογικό σποτ ως “δική του”, αυτό δεν είναι και τόσο δεοντολογικό!

Στο προεκλογικό λοιπόν σποτ της “Δύναμης Πολιτών” του σημερινού και υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού, εμφανίζεται η Τοπική Μονάδα Υγείας στο Ηράκλειο, ως έργο δικό του!

Φυσικά πρόκειται για έναν θεσμό που υλοποιεί το υπουργείο Υγείας σε όλη τη χώρα και στην Κρήτη, απ’ όπου στην ουσία ξεκίνησε ο θεσμός, ήδη έχουν τεθεί σε λειτουργία 8 ΤΟΜΥ. Κι όμως η παράταξη της σημερινής πλειοψηφίας παρουσιάζει τον θεσμό … ως “δικό της”!

Η εικόνα από το προεκλογικό βίντεο της “Δύναμης Πολιτών”

Βεβαίως η σημερινή δημοτική αρχή στήριξε την ίδρυση ΤΟΜΥ στο Ηράκλειο, μετά από παρεμβάσεις των “Ενεργών Πολιτών”, αλλά όχι κι ότι είναι… “έργο δικό της”!

Και λίγο παρακάτω, στο ίδιο προεκλογικό βίντεο της “Δύναμης Πολιτών” εμφανίζεται στην περίοδο της δημαρχίας του κ. Λαμπρινού να έχει αυξηθεί το πράσινο στο Ηράκλειο!

Η εικόνα από το βίντεο της “Δύναμης Πολιτών”

Κι όμως είναι γνωστό ότι ειδικά τον τελευταίο 1- 1,5 χρόνο η δημοτική αρχή έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με το κόψιμο δένδρων, αποψίλωση πρασίνου κλπ. Τώρα, το πώς γίνεται να… αυξήθηκε κατά 20% το πράσινο όταν έχεις βάλει στο στόχαστρο κάθε εστία πράσινου στην πόλη, είναι ένα μεγάλο ερώτημα!

Δείτε το βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί