O ΠΑΟ κινδυνεύει με -3 για το «ντου» – O Ολυμπιακός καταγγέλλει και επίθεση με μαχαίρι

Το ντέρμπι των «αιωνίων αντιπάλων» στο ΟΑΚΑ διεκόπη προσωρινά στο 5’ μετά από «ντου» χούλιγκαν του Παναθηναϊκού στο πάγκο του Ολυμπιακού!

 Οι «ερυθρόλευκοι» κατήγγειλαν πως υπήρξε χειροδικία προς μέλη της αποστολής τους κι αν αυτό καταγραφεί στην έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, τότε οι γηπεδούχοι κινδυνεύουν μέχρι και με αφαίρεση 3 βαθμών. Στο άρθρο 154β του Πειθαρχκού Κώδικα αναφέρεται ότι:

«Εάν η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο ή τα επεισόδια στους λοιπούς χώρους του γηπέδου κατά τα ανωτέρω, συνδέονται με σημαντικές φθορές ξένης ιδιοκτησίας, χρηματική ποινή πενήντα χιλιάδων ευρώ 27 (50.000) έως διακοσίων πενήντα χιλιάδων ευρώ (250.000) και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές, δύο (2) έως τέσσερις (4) αγωνιστικές, και εφόσον συνδέεται με βιαιοπραγίες κατά προσώπων επιβάλλεται επιπρόσθετα ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών».

Aπό την πλευρά του Ολυμπιακού έγινε και μία καταγγελία σοκ. Συγκεκριμένα, οι παράγοντες της ομάδας έκαναν λόγο για απόπειρα επίθεσης χούλιγκαν με μαχαίρι, χωρίς ευτυχώς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

 

documentonews

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί