Γ. Σισαμάκης: Τα Λινοπεράματα «αγγίζουν» και το Ηράκλειο

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ηράκλειο για όλους» και υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης, συνοδευόμενος από μέλη της παράταξης παρέστη στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Μαλεβιζίου, με αφορμή την κυβερνητική πρόθεση να τοποθετήσει – με διαδικασίες εξπρές – νέες μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας σε υφιστάμενους λειτουργούντες σταθμούς στην Κρήτη.

Ο κ. Σισαμάκης ενημέρωσε τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου ότι ως δημοτική παράταξη του Δήμου Ηρακλείου που γειτνιάζει με το Μαλεβίζι και αποτελεί τη φυσική του χωροταξική συνέχεια, έχει καθαρή θέση στο θέμα!
Επεσήμανε ότι «δεν μπορεί και δεν πρέπει να κρυβόμαστε στη λογική οτι το πρόβλημα δεν αφορά εμάς».

Η παράταξη «Ηράκλειο για όλους¨ υποστηρίζει το πάγιο αίτημα της κοινωνίας του Μαλεβιζίου για οριστική απομάκρυνση του ΑΗΣ Λινοπεραμάτων, μετεγκατάσταση στην Κορακιά, και αξιοποίηση του απαράμιλης ομορφιάς εγκλωβισμένου και υποβαθμισμένου σήμερα, δυτικού παραλιακού μετώπου.

Εφόσον οι πολίτες του Ηρακλείου μας εμπιστευτούν, οι φίλοι δημότες του Μαλεβιζίου και ιδιαίτερα οι κάτοικοι του Γαζίου θα πρέπει να γνωρίζουν οτι θα βρουν ένα σταθερό συμπαραστάτη στην προσπάθεια τους για την ανάπτυξη της περιοχής που είναι βέβαιο ότι θα αναβαθμίσει όλο το παράκτιο μέτωπο του Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί