Σε συνέλευση καλούν οι κάτοικοι του κέντρου στο Ηράκλειο για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα στάθμευσης των αυτοκινήτων τους

Νέο κάλεσμα εξέδωσαν κάτοικοι του κέντρου του Ηρακλείου, οι οποίοι ζητούν να δοθεί οριστική λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τις θέσεις πάρκινγκ για τα αυτοκίνητά τους.

Όπως αναφέρουν μέχρι σήμερα  δεν υπήρξε καμιά απάντηση στο αίτημα που κατέθεσαν στο δήμο στις 24-1-2019, έτσι προγραμματίζουν συνέλευση την ερχόμενη Τρίτη 12-2-19 ώρα 7.15 μ.μ. στο “Πολύκεντρο Νεολαίας” στην Ανδρόγεω.

Δείτε: Λύση στο πρόβλημα στάθμευσης των αυτοκινήτων τους ζητούν κάτοικοι του κέντρου του Ηρακλείου

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρεται:

Συνεχίζοντας  την προσπάθεια για να δημιουργηθούν ειδικές θέσεις στάθμευσης για τους μόνιμους κατοίκους του κέντρου, σας καλούμε την ερχόμενη Τρίτη 12-2-19 ώρα 7.15 μ.μ. στο “Πολύκεντρο Νεολαίας” στην Ανδρόγεω.  Ενημερώνουμε ότι μέχρι σήμερα  δεν υπήρξε καμιά απάντηση στο αίτημα που καταθέσαμε στο δήμο στις 24-1-2019. Μετά από αυτή την προκλητική αδιαφορία, απαιτούμε πλέον να συζητηθεί το θέμα μας άμεσα  στο  δημοτικό συμβούλιο. Kαλούμε όλους τους μόνιμους κατοίκους του κέντρου που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα να παρευρεθούν στη συγκέντρωση. 

Γ. Βλοντάκης  –  Μ. Κουβίδη

Τηλ. 6970267502 – 6979982110

Στην αίτηση που κατέθεσαν στον Δήμο στις 24 Ιανουναρίου αναφερόταν:

“Καθημερινά οι γειτονιές μας   κατακλύζονται  από τις πρώτες πρωινές ώρες έως αργά το βράδυ από αυτοκίνητα  μη κατοίκων, με αποτέλεσμα εμείς να μην έχουμε που να βάλουμε τα αυτοκίνητα μας, με εξαίρεση μια μειοψηφία που μένουν σε πολυκατοικίες με πυλωτή που διαθέτουν θέσεις στάθμευσης για τους ενοίκους τους”, αναφέρουν.

“Δαπανούμε ποσά -που δεν μας περισσεύουν- για ιδιωτικά πάρκινγκ, ενώ πληρώνουμε και πολλές  φθορές των αυτοκινήτων μας από απρόσεκτους και βιαστικούς οδηγούς.

Ζητάμε από το Δήμο και όλες τις εμπλεκόμενες αρχές να δώσουν οριστική λύση σε αυτό μας το αίτημα, υλοποιώντας   επί τέλους τη σχετική μελέτη που είχε γίνει το 2008 για το συγκεκριμένο ζήτημα από το  Δήμο (προβλεπόταν μια θέση πάρκινγκ για κάθε οικογένεια)”.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί