Δήλωση ανεξαρτητοποίησης πριν λίγο από τον Αμυρά- Με 4 βουλευτές το Ποτάμι και χωρίς ΚΟ

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης έκανε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ο βουλευτής  του ΠοταμιούΓιώργος Αμυράς. Η αποχώρησή του σημαίνει και τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος που μένει με 4 βουλευτές – ενώ αναμένεται και η κίνηση του Γρηγόρη Ψαριανού.

Την ανεξαρτητοποίησή του έκανε γνωστή με επιστολή στην οποία ευχαριστεί τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Το Σάββατο, με ανάρτηση τους στο Facebook οι βουλευτές Γρηγόρης Ψαριανός και Γιώργος Αμυράς, προανήγγειλαν την αποχώρηση τους από το Ποτάμι, μετά και τη δημόσια δήλωση τους ότι θα καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.

“Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίησή μου” αναφέρει στη δήλωση του ο Γιώργος Αμυράς.

“Δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά όταν τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρους του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα.

Ευχαριστώ τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκα και εύχομαι οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα” καταλήγει η ανακοίνωσ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί