Και τώρα πώς θα… ξεσταυρώσει τα χέρια ο Αυγενάκης;

Μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, αναμένουμε από τον γαλάζιο βουλευτή Ηρακλείου της ΝΔ να μας δώσει πλέον τις εξηγήσεις του για το πώς … θα ξεσταυρώσει τα χέρια του!

Θα θυμάστε ότι προ ημερών έλεγε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο ραδιόφωνο του news24/7:

“Αν ο Αλ. Τσίπρας ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και την πάρει, θα πρόκειται για μια ετερόκλητη κυβερνητική πλειοψηφία η οποία δεν μπορεί να υπηρετήσει το εθνικό συμφέρον. Δεν νοείται να κυβερνά ο θίασος αυτός με ανεμομαζώματα και ανεμοσκορπίσματα. Εμείς ως αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, αν ο ΠτΔ το επιτρέψει“.

Εφόσον η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, κατά το Σύνταγμα, τί ακριβώς θα κάνει ο κ. Αυγενάκης; Τί σημαίνει ότι δε θα μείνει η ΝΔ με σταυρωμένα τα χέρια; Επειδή στην πραγματικότητα είχε μιλήσει για παραβίαση του Συντάγματος και εκτροπή, αναμένουμε τις εξηγήσεις του γραμματέα της ΝΔ.

Εκτός κι αν παραδεχτεί ότι όσα είπε ήταν αποτέλεσμα σύγχυσης και εκνευρισμού. Αλλά να… “προηγείσαι” με 10-15 μονάδες (όπως λένε οι κατά γαλάζια παραγγελία δημοσκοπήσεις) και να ξεφεύγεις από τα όρια, αντί να έχεις τη σιγουριά σου, μάλλον αφύσικο είναι…

Δείτε επίσης

Κοιτάξτε έναν μητσοτακοθρεμμένο “ιδιοκτήτη” της χώρας, που τολμά και απειλεί δημόσια με εκτροπή…

Μαξίμου για Αυγενάκη: «Για κακή του τύχη, υπάρχει κάτι που λέγεται Σύνταγμα»

Χτυπιέται και χυδαιολογεί από το βήμα της βουλής επειδή δεν πέφτει η κυβέρνηση!- Η κακή παράσταση Αυγενάκη σε ένα βίντεο

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί