Κοιτάξτε έναν μητσοτακοθρεμμένο “ιδιοκτήτη” της χώρας, που τολμά και απειλεί δημόσια με εκτροπή…

Διαβάστε λογική από τον εκ των πολιτικών αστέρων της ΝΔ, Ελευθέριο Αυγενάκη, σε σημερινές του δηλώσεις στο ραδιόφωνο του news24/7:

«Αν ο Αλ. Τσίπρας ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης και την πάρει, θα πρόκειται για μια ετερόκλητη κυβερνητική πλειοψηφία η οποία δεν μπορεί να υπηρετήσει το εθνικό συμφέρον. Δεν νοείται να κυβερνά ο θίασος αυτός με ανεμομαζώματα και ανεμοσκορπίσματα. Εμείς ως αξιωματική αντιπολίτευση δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, αν ο ΠτΔ το επιτρέψει», πρόσθεσε και υπογράμμισε: «Καλούμε τον κ. Τσίπρα να πει στον ελληνικό λαό ποιοι είναι οι πρόθυμοι βουλευτές που θα του δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης για να κρίνει ο λαός τα κίνητρά τους. Κυβέρνηση μειοψηφίας δεν έχει υπάρξει ποτέ στη μεταπολίτευση και δεν πρέπει να υπάρξει. Η πρόταση μομφής είναι ένα από τα όπλα που διαθέτουμε».

Δηλαδή, τί σημαίνει αυτό; Ότι αν η κυβέρνηση ζητήσει και πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, κατά το Σύνταγμα, πώς θα το εμποδίσει ακριβώς ο κ. Αυγενάκης; Τί σημαίνει ότι δε θα μείνει η ΝΔ με σταυρωμένα τα χέρια; Πώς ακριβώς προαναγγέλλει παραβίαση του Συντάγματος, καλώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να το πράξει;

Κοιτάξτε έναν ακόμα “ιδιοκτήτη” της χώρας, μητσοτακοθρεμμένο, που τολμά και απειλεί δημόσια…

Ποιος νομίζει ότι είναι, δηλαδή;

Αφήστε τη σαραρογεωργιάδικη φρασεολογία που χρησιμοποιεί, με τον γνωστό στόμφο και βερμπαλισμό του παντογνώστη…

Candiot

Δείτε επίσης:

Μαξίμου για Αυγενάκη: «Για κακή του τύχη, υπάρχει κάτι που λέγεται Σύνταγμα»

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί