Ο ΣΥΡΙΖΑ σε διεθνές συνέδριο στην Κύπρο

Το τιμημένο με Νόμπελ Διεθνές Γραφείο Ειρήνης (IPB) πραγματοποιεί την ετήσια σύνοδο του πολυμελούς Γενικού Συμβουλίου του στην Κύπρο από τις 22 έως 25 Νοεμβρίου 2018.

Στο πλαίσιο της συνόδου θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση για το Κυπριακό με συμμετοχή ελληνοκυπρίων και τουρκοκυπρίων ακτιβιστών της ειρήνης, στην οποία θα λάβει μέρος και ο Πάνος Τριγάζης, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και συντονιστής του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. Η συνεδρίαση έχει θέμα: «Η διαδικασία ειρήνης στην Κύπρο και στην περιοχή – προκλήσεις και ευκαιρίες».

Συμβολικά όλες οι εργασίες της Συνόδου του IPB θα πραγματοποιηθούν στο Σπίτι της Συνεργασίας, που λειτουργεί εδώ και χρόνια στην Πράσινη Γραμμή, δίπλα στο πρώην ξενοδοχείο Λήδρα Πάλας, οι χώροι του οποίου χρησιμοποιούνται από την ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής του, ο Πάνος Τριγάζης θα έχει συναντήσεις με τον πρεσβευτή της Ελλάδας στην Λευκωσία, κύριο Ηλία Φωτόπουλο, τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, το μέλος του ΠΓ του ΑΚΕΛ, Στέφανο Στεφάνου, καθώς και με ηγέτες της τουρκοκυπριακής αριστεράς.

 

left.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί