Η… μεταθανάτια εμπειρία στο τούνελ της Σταλίδας!

Μας γράφει πολίτης:

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους υπεύθυνους συντήρησης του ΒΟΑΚ όπου φαντάζομαι ανήκει και η ευθύνη συντήρησης του τούνελ της Σταλίδας. Συγχαρητήρια θερμά λοιπόν κύριε υπεύθυνε που επέλεξες λευκά φωτιστικά για να φωτίσεις το μαύρο και σκοτεινό πέρασμα στον Άδη που κάναμε για περίπου ένα μήνα όλοι όσοι έχουμε την ατυχία να είμαστε επαγγελματίες οδηγοί. Τώρα μετά την παρέμβαση σου όλα άλλαξαν. Τώρα οποίος εισέρχεται στο τούνελ από Άγιο Νικόλαο προς Ηράκλειο τη νύχτα βιώνει μια μεταθανάτια εμπειρία.

Ναι, ναι αυτή την εμπειρία με το λευκό φως που τόσα και τόσα λέγονται και γράφονται και απασχολεί γιατρούς-επιστήμονες- μελλοντολογους- αστρολόγους και βιδολόγους τέλος πάντων εμείς το έχουμε εδώ στον ΒΟΑΚ και μπορεί να το ζήσεις ξανά και ξανά μόνο βενζίνη να’ χεις.

Καθε φορά που μπαίνεις λοιπόν νύχτα είναι τέτοια η ένταση της φωτεινότητας που είναι αδύνατον να προσαρμοστεί η όραση σου άμεσα και εκεί ακριβώς είναι το σημείο που βιώνεις την εμπειρία με το λευκό φως.Ειναι τόσο έντονα τα συναισθήματα που νιώθεις στιγμιαία που είσαι σίγουρος ότι στην απέναντι πλευρά σε περιμένει ο Δημιουργός σου και αρχίζεις και ετοιμάζεις τη απολογία σου για όλες τις αμαρτίες που διέπραξες στην ζωη σου στον μάταιο τούτο κόσμο.Και’ γω σαν επαγγελματίας οδηγός όπως έγραψα έχω κάνει όχι και λίγες.

Λοιπόν για να σοβαρευτούμε έχεις μήπως σκεφτεί κύριε υπεύθυνε φωτισμού και γενικέ διευθυντή λαμπών του ΒΟΑΚ γιατί επιλέγουν το κίτρινο αντί το λευκό φως διεθνώς;

ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ!!!

Λυκάκης Γιώργης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί