Αγώνας δρόμου στο Ηράκλειο για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού

Ο Σύλλογος στήριξης ασθενών με νεοπλασματική νόσο «Ευ Ζω με τον Καρκίνο», σε συνεργασία με το Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων Κρήτης και συνδιοργανωτή την Περιφέρεια Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, θα πραγματοποιήσει και φέτος για 3η συνεχόμενη χρονιά, 14 Οκτωβρίου ημέρα Κυριακή και ώρα 11πμ Αγώνα Γυναικών για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Το σημείο εκκίνησης θα είναι έξω από τη Λότζια, με διαδρομή 25ης Αυγούστου, Πλατεία 18 Άγγλων, Λιμενοβραχίονας μέχρι την 1η  στροφή και επιστροφή από την ίδια διαδρομή με τερματισμό τη Λότζια, μια απόσταση 4km.

Σύμφωνα με τους επικεφαλείς των Οργανωτών, την Πρόεδρο του συλλόγου Καίτη Κουναλάκη και την Γραμματέα Θεοδοσία Μπιτζου: ”ο αγώνας αυτός γίνεται για να υπενθυμίσουμε σε γυναίκες και άνδρες ότι η πρόληψη είναι στο χέρι μας. Ο μήνας Οκτώβριος είναι αφιερωμένος από την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για την ενημέρωση του κόσμου σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Ο Αγώνας-Βόλτα δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα, μπορούν να συμμετάσχουν γυναίκες άνδρες και παιδιά.

Τιμή συμμετοχής: 5ευρώ για ενήλικες,3 ευρώ για παιδιά και εφήβους. Στην τιμή περιλαμβάνεται μπλουζάκι και δίπλωμα συμμετοχής στον αγώνα.Θα είναι μια γιορτή η οποία θα τελειώσει με κεράσματα και κρητικό γλέντι! Οι συμμετεχοντες στον αγώνα μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΝΟΣΟ ”Ευ Ζω με τον καρκίνο» Μάρκου Μουσούρου 20   *  712 01  Ηράκλειο Κρήτης   *  Τηλ. & Fax: 2810-287895, 6955254301 www.efzo.gr, E-mail:  efzokriti@otenet.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί