Μητέρα χρησιμοποιούσε το «σκοτεινό διαδίκτυο» για να εκδίδει το 10χρονο αγοράκι της

Δικαστήριο του Φράιμπουργκ στη Γερμανία καταδίκασε 33χρονο Ισπανό για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό 10χρονου αγοριού, το οποίο εξέδιδε μέσω του «σκοτεινού δικτύου» η ίδια η μητέρα του.

Ο άνδρας -τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα- σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, παραδέχθηκε ότι πλήρωσε τη μητέρα του παιδιού και τον σύντροφό της, από την πόλη Στάουφεν, με το ποσό των 10.000 ευρώ ώστε να μπορεί να βιάζει το ανήλικο αγόρι.

Στον 33χρονο Ισπανό επιβλήθηκε κάθειρξη 10 χρόνων και πρόστιμο ύψους 18.000 ευρώ, ενώ εκκρεμεί η δίκη της 48χρονης μητέρας του αγοριού και του 39χρονου συντρόφου της.

Η μητέρα εξέδιδε το αγόρι διαδικτυακά μέσω του «σκοτεινού δικτύου» (darknet – διαδικτυακός χώρος όπου γίνεται λαθρεμπόριο όπλων, ναρκωτικών και άλλες παράνομες δραστηριότητες) επί δύο χρόνια, από το 2016.

Η υπόθεση, για την οποία έχουν ήδη καταδικαστεί τρεις Γερμανοί και ένας Ελβετός, έφτασε στην αστυνομία μέσω ανώνυμης καταγγελίας το 2017, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι σχετικές έρευνες.

Εφημερίδα των Συντακτών

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί