Καταγγέλλει τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ το Συνδικάτο Οικοδόμων Ηρακλείου

Ανακοίνωση εξέδωσε το Συνδικάτοι Οικοδόμων Ηρακλείου, μέσω της οποίας καταγγέλλει τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ, Καραγεωργόπουλο.

Αναλυτικά, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

Το Συνδικάτο Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου καταγγέλλει τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της ΓΣΕΕ, Καραγεωργόπουλο, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων είναι και εργοδότης! Πιο συγκεκριμένα,  πρόσφατα δημοσιεύματα στον τύπο κάνουν λόγο ότι είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος εταιρείας με την επωνυμία «ΠΗΓΑΣΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΓΚΕΙΜΙΝΓΚ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ».

Αυτή τη φορά βγαίνουν τα άπλυτα του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού στη φόρα, αποκαλύπτοντας ολοκάθαρα το ρόλο τέτοιων «συνδικαλιστών», που όχι μόνο υπηρετούν τα συμφέροντα της εργοδοσίας, αλλά όταν χρειαστεί γίνονται κι οι ίδιοι εργοδότες. Είτε για να χειραγωγούν τους εργαζόμενους και να τους σέρνουν πίσω από τις επιδιώξεις των εργοδοτών είτε για να πλασάρουν οι ίδιοι φτηνό εργατικό δυναμικό.

Ο ίδιος αναφέρει ότι έγινε εργοδότης για να προστατέψει τους εργαζόμενους!

Τέτοιους «προστάτες» των εργαζομένων δε θέλουμε. Δε μπορεί να εκπροσωπεί τους εργαζόμενους ο εργοδότης τους. Η ταξική πάλη δεν καταργείται και ο καθένας παίρνει θέση: Ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που ο συγκεκριμένος «συνδικαλιστής», πριν από λίγο καιρό, πρωτοστάτησε στο όργιο νοθείας στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, στους εκβιασμούς και τραμπουκισμούς, παίρνοντας αποφασιστική απάντηση από το ταξικό εργατικό κίνημα.

Οι ευθύνες της διοίκησης της ΓΣΕΕ είναι μεγάλες. Το ότι ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της ΓΣΕΕ είναι ο ίδιος εργοδότης αποτελεί ένα αίσχος για το εργατικό κίνημα. Απαιτούμε να αποπεμφθεί τώρα τόσο από τη ΓΣΕΕ όσο και από όλες τις συνδικαλιστικές οργανώσεις που συμμετέχει. Τα συνδικάτα είναι των εργατών και όχι των εργοδοτών.

Καταδικάζουμε τις ηγεσίες του κυβερνητικού και εργοδοτικού συνδικαλισμού και καλούμε όλους τους εργαζόμενους να τους γυρίσουν την πλάτη.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί