Τροχαίο λόγω καθίζησης γέφυρας – Ένας τραυματίας (Φωτογραφίες)

Τροχαίο ατύχημα συνέβη το βράδυ της Τετάρτης όταν κάτοικος Αγ.Αθανασίου διέσχιζε με την μηχανή του την αερογέφυρα στην Π.Ε.Ο. Θεσ/νίκης-Αθηνών.

Ο οδηγός δικύκλου έπεσε στη λακκούβα που έχει δημιουργηθεί από καθίζηση στην άκρη της γέφυρας , εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακρυά και τραυματίστηκε. Ο άντρας, μετά το τροχαίο, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το e-koufalia.gr, tο ατύχημα αυτό ήρθε να αναδείξει το πρόβλημα που υπάρχει το τελευταίο διάστημα στη συγκεκριμένη γέφυρα από την οποία διέρχονται χιλιάδες οχήματα από κάτω και εκατοντάδες κάθε μέρα από πάνω.

Στην γέφυρα, έχει υποχωρήσει από την κάτω πλευρά το μπάζωμα στήριξης, με το συγκεκριμένο κομμάτι που έχει υποστεί την καθίζηση να βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα.

«Πολύ φοβάμαι ότι είναι θέμα χρόνου το επόμενο σοβαρό ατύχημα.Όπως είδατε κ εσείς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα το οποίο πρέπει να λυθεί άμεσα.Από το σημείο περνάνε φορτηγά και φοβόμαστε για τα χειρότερα.Από την πλευρά μας με έγγραφα μας το προηγούμενο διάστημα έχουμε ενημερώσει τις αρμόδιες αρχές και θα πρέπει το συντομότερο δυνατό Περιφέρεια και Δήμος να συνεργαστούν και να βρεθεί λύση» δήλωσε στο e-koufalia.gr, ο πρόεδρος της Δ.Ε Αγ.Αθανασίου, Σάββας Γανιτίδης.

agiosathanasiosgefira 01

agiosathanasiosgefira 01

agiosathanasiosgefira 01

seleo.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί