Ο ΣΑΕΠΗ δώρισε απινιδωτές σε γήπεδα του Ηρακλείου

Στη  δωρεά απινιδωτών σε δυο γήπεδα του Ηρακλείου, αυτά της Μινωϊκής και του ΕΓΟΗ, προχώρησε ο ΣΑΕΠΗ (Σύλλογος Αρωγής Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών και Παλαιμάχων νομού Ηρακλείου). Μάλιστα αξίζει να επισημανθεί ότι δεν θα διεξάγεται αγώνας η προπόνηση χωρίς απινιδωτή. Και χθες, στο Πολύκεντρο του Δήμου Ηρακλείου στην Ανδρόγεω, θα πραγματοποιήθηκε σεμινάριο για την εκμάθηση χρήσης του πιο εύχρηστου απινιδωτή, τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε παιδιά και ενήλικες με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ομιλητής ήταν ο κ.Εμμανουήλ Λαμπρογιαννάκης, καρδιολόγος του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ενώ η παρουσίαση για την σωστή χρήση του απινιδωτή έγινε από τον κ.Χρήστο Μαρκόπουλο, τεχνολόγο Ιατρικών Μηχανημάτων.

Παρευρέθηκαν όλα τα ενδιαφερόμενα σωματεία με τους προέδρους τους και πλήθος αθλητικών παραγόντων και κοινωνικών φορέων.

Οι απινιδωτές είναι απαραίτητοι σε όλους τους αθλητικούς χώρους και την ευθύνη για την απουσία του Κράτους προσπαθεί και ο ΣΑΕΠΗ ευαισθητοποιώντας την κοινωνία να θεραπεύσει για να μη χάνονται ζωές στους αθλητικούς χώρους.

Ο ΣΑΕΠΗ τίμησε στην ίδια εκδήλωση τους:

ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΓΚΟΥΣΑΚΗ, για την πάνω από τρείς δεκαετίες προσφορά του στο Ηρακλειώτικο ποδόσφαιρο, για την αθλητική του συμπεριφορά και το ΗΘΟΣ του.

ΜΑΝΟΛΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΑΚΗ παλαίμαχο ποδοσφαιριστή , για την αθλητική του συμπεριφορά και το ΗΘΟΣ του.

ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑΛΑΜΑ παλαίμαχο ποδοσφαιριστή. για την αθλητική του συμπεριφορά και το ΗΘΟΣ του.

ΣΤΑΘΗ ΑΜΑΡΑΝΤΙΔΗ για τη βοήθεια του και το ΗΘΟΣ στο ποδόσφαιρο.

Από το ΣΑΕΠΗ οφείλονται ευχαριστήρια: Στον γιατρό Καρδιολόγο Λαμπρογιαννάκη Εμμ. της καρδιολογικής κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου

Ιδιαίτερα ευχαριστήρια στον κ. Μαρκόπουλο Χρήστο , τεχνολόγο ιατρικών μηχανημάτων, για την άψογη και λεπτομερή παρουσίαση της λειτουργίας των απινιδωτών.

Στον κ. Λυγερό Ηλία, Μαρούπα Ειρήνη, Καραταράκη Λευτέρη, Μωυσάκη Γρηγ, και Πλατάκη Κώστα για τις χορηγίες τους.

Οι απινιδωτές παραδόθηκαν από την επιτρ. Διαφάνειας του ΣΑΕΠΗ στους Προέδρους των σωματείων της ΕΓΟΗ και της ΜΙΝΩΙΚΗΣ.

.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί