Οικοδόμοι Ηρακλείου: Καμία νομιμοποίηση κανενός είδους ναρκωτικού

Το Συνδικάτου Οικοδόμων καταγγέλλει το νέο σχέδιο νόμου «για την καλλιέργεια και χορήγηση της φαρμακευτικής κάνναβης»  που   προωθεί  η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Βασικά επιχειρήματα της κυβέρνησης είναι η δήθεν θεραπεία διαφόρων ασθενειών και η καταπολέμηση του παράνομου εμπορίου. Στην πραγματικότητα, επιδιώκει την πλήρη απελευθέρωση της καλλιέργειας  και της διακίνησή της από πολυεθνικούς ομίλους που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της «φαρμακευτικής» κάνναβης.

Η επικίνδυνη πραγματικότητα είναι ότι στις χώρες της νόμιμης συνταγογράφησης της «φαρμακευτικής» κάνναβης, η ουσία παρεκτρέπεται από τα προγράμματα και καταλήγει στην μαύρη αγορά για χρήση κυρίως από ανήλικους μαθητές.

Δεν μας προξενεί εντύπωση η μεθόδευση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Εξάλλου η ίδια υποστηρίζει τα προγράμματα απεξάρτησης με υποκατάστατα που παρέχουν μεθαδόνη στους εθισμένους και μετατρέπουν  τις πτέρυγες  των νοσοκομείων σε «SPOT», αντί να ενισχύσει τα «στεγνά» προγράμματα, που είναι πιο αποτελεσματικά. Τώρα η ίδια με το νομοσχέδιο αυτό συνεχίζει το έγκλημα και στην πραγματικότητα λειτουργεί ως  «ντίλερ» για τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων!

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους σε όλους τους κλάδους να καταδικάσουμε αυτό το νέο  νομοσχέδιο και  να  το χαρακτηρίσουμε ως  άκρως επικίνδυνο για τα παιδιά μας και την κοινωνία την ίδια.

Προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στην οργανωμένη πάλη των εργαζομένων, των ανέργων, της νεολαία, σε όλους εμάς  κι από τη διεκδίκηση των σύγχρονων αναγκών μας ενάντια στην πολιτική κεφαλαίου-κυβερνήσεων-ΕΕ-ΔΝΤ που καταστρέφει τις ζωές τις δικές μας και των παιδιών μας.

Γι’ αυτό τώρα πρέπει όλοι εμείς οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, μέσα από τα σωματεία μας, τους χώρους δουλειάς να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε:

Να μην περάσει με κανένα τρόπο το νομοσχέδιο που νομιμοποιεί την κάνναβη και είναι πρόδρομος της νομιμοποίησης όλων των ναρκωτικών. Καμιά νομιμοποίηση κανενός είδους ναρκωτικού.

Μόνιμη, σταθερή δουλειά με δικαιώματα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί