“Πρώτες Βοήθειες – Βασική Υποστήριξη Ζωής” στο 2ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου

To 2ο Εργαστηριακό Κέντρο Ηρακλείου και ο Τομέας Υγείας και Πρόνοιας του Σχολείου, σε συνεργασία με το Εθελοντικό Σωματείο Πολιτικής Προστασίας  «ΠΡΟΤΕΚΤΑ Ηρακλείου», διοργανώνει σεμινάριο την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου και ώρα 17:0020:00 μ.μ.  με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες – Βασική Υποστήριξη Ζωής».

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλες τις ειδικότητες των εκπαιδευτικών καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη. Θα πραγματοποιηθεί στο Σχολείο (Φιλικής Εταιρείας & Δαφέρμου, Πατέλες Αγ. Αικατερίνη) και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση  παρακολούθησης. Εκτός από  το θεωρητικό μέρος των Πρώτων Βοηθειών θα περιλαμβάνει και πρακτική άσκηση. Συγκεκριμένα θα γίνει χρήση εξωτερικού απινιδωτή καθώς και πρακτική εφαρμογή  ΚΑΡΠΑ  (καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση) σε πρόπλασμα.

Όσοι ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την  Τρίτη 20/2/2018, ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας τη φόρμα https://goo.gl/forms/IrAhxFhvkN5VXi5E3,  ή στέλνοντας e-mail στην διεύθυνση του σχολείου : mail@2sekirakl.ira.sch.gr ή επικοινωνώντας στο  τηλέφωνο            2810-371153 ώρες λειτουργίας σχολείου (08:00 – 14:00).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί