Αυτοψία στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας

Με υπηρεσιακά στελέχη και τον μελετητή – μηχανικό του Υπουργείου Υποδομών Μιχάλη Βαρδουλάκη, συναντήθηκε για το θέμα των κόμβων της Αγίας Πελαγίας ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.

Στη συνάντηση, η οποία έγινε στα γραφεία της ΕΥΔΕ ΒΟΑΚ με τη συμμετοχή του προϊσταμένου Γιώργου Αγαπάκη, της Προέδρου της ΜΑΕΔΗΜ Εύης Αποστολάκη, του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Ανδρουλάκη, του προέδρου Γιώργου Πεδιώτη και σύσσωμου του Τοπικού Συμβουλίου της Αχλάδας, εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι του σημαντικού αυτού έργου.

Ακολούθησε αυτοψία στους κόμβους της Αγίας Πελαγίας και Αχλάδας, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλάδας Γιάννη Τσαγκαράκη της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Αγίας Πελαγίας Μαρίνας Καρούζου, καθώς και εκπροσώπων τοπικών φορέων, όπου οι μελετητές είδαν επί τόπου τα διάφορα θέματα που τους ενδιέφεραν, διαπιστώνοντας ταυτόχρονα και την επικινδυνότητα των σημείων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την κατασκευή των κόμβων της Αγίας Πελαγίας και σε μια ακόμα σύσκεψη, εκφράσαμε τις αγωνίες και την ανησυχία μας για το σημαντικό αυτό έργο. Πήραμε ξανά τη διαβεβαίωση από τα υπηρεσιακά στελέχη ότι με την επιστροφή τους στην Αθήνα ξεκινάει και η διαδικασία δημοπράτησης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους τους εμπλεκομένους για τη συνεργασία και να τονίσω, ότι θα συνεχίσουμε να πιέζουμε προς όλες τις κατευθύνσεις και με όλες μας τις δυνάμεις, για να δούμε ολοκληρωμένο, όσο πιο γρήγορα γίνεται, αυτό το υψίστης σημασίας έργο για την Αγία Πελαγία – και όχι μόνο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί