Απόφαση του… «ανοιχτοχέρη» Κ. Μητσοτάκη: Χορηγία 2 εκατ. ευρώ ετησίως στη Θεολογική Σχολή Βοστώνης

Π. Πολάκης: “Ο Μητσοτάκης δίνει 2,5 εκατομ. δολάρια το χρόνο στη Θεολογική σχολή της Βοστώνης για να καλύψει το σκάνδαλο της αρχιεπισκοπής Αμερικής με τα 10 εκατομ που «χάθηκαν» από δωρεές για ανέγερση ναού!”

Όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός, παραιτηθείς από την κυβέρνηση, μετά το σκάνδαλο με τη μη αποφοίτησή του από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια, Αντώνης Διαματάρης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχέθηκε χορηγία 2 εκατομμυρίων ευρώ κάθε χρόνο στη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης.

Ο κ. Διαματάρης αναφέρει μάλιστα ότι, μέσω αυτής της κίνησης, ο κ. Μητσοτάκης «επενδύει» στον Ελληνισμό των ΗΠΑ.

Π.Πολάκης: Το μόνο σχέδιο και πρόγραμμα που έχει η ΝΔ του Μητσοτάκη είναι να φάει τα λεφτά

“Η Ανάπτυξη ήρθε: πτώση βιομηχανικής παραγωγής 8,1%(!!!) το Νοέμβριο . Και αυτοί τρώνε τα λεφτά των 38 δις..”, δήλωσε σε δημοσίευση του στο facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης.

Όπως αναφέρει, “ο Μητσοτάκης δίνει 2,5 εκατομ δολλαρια το χρόνο στη Θεολογική σχολή της Βοστώνης για να καλύψει το σκάνδαλο της αρχιεπισκοπής Αμερικής με τα 10 εκατομ που «χάθηκαν» από δωρεές για ανέγερση ναού!!!”.

Συνεχίζει λέγοντας ότι “ο Χατζηδακης μοιράζει εκατομμύρια στα golden boys της ΔΕΗ που θα πτώχευε και αύξησε το ρεύμα !!”.

Τέλος, κατέληξε ότι “πολύ γρήγορα αποκαλύπτεται πως το μόνο σχέδιο και πρόγραμμα που έχει η ΝΔ του Μήτσοτάκη  είναι να φάει τα λεφτά και τίποτε άλλο!!!”.

Π. Πέρκα: Η επιχορήγηση της Θεολογικής Σχολής της Βοστώνης αποτελεί επένδυση;

«Μετά την επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη στις Η.Π.Α, που υποτίθεται έγινε για την προσέλκυση επενδύσεων και την στήριξη στα εθνικά θέματα της χώρας, διαφαίνεται ότι όχι μόνο καμία στήριξη δεν κερδήθηκε, αλλά πλέον διακινούνται δημοσιεύματα τα οποία αναφέρουν επιχορήγηση εκατομμυρίων ευρώ στη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης από την Ελληνική Κυβέρνηση». Τα παραπάνω τονίζει σε σχόλιό της η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών Π. Πέρκα, με αφορμή δημοσιεύματα που αναφέρουν επιχορήγηση εκατομμυρίων ευρώ στη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης από την ελληνική κυβέρνηση, μετά την επίσκεψη Μητσοτάκη στις ΗΠΑ.

“Αναρωτιόμαστε λοιπόν, η ίδρυση των δύο διετών τμημάτων (Τμήμα Αργυροχρυσοχοΐας και Τμήμα Αμπελουργίας – Οινολογίας) καθώς και των δύο Τμημάτων (Κινηματογράφου – Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, που με απόφαση της κας Κεραμέως τελούν υπό αναστολή,  ήταν μη αναπτυξιακό μέτρο και κακός σχεδιασμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ; Ενώ η επιχορήγηση της Θεολογικής Σχολής της Βοστώνης αποτελεί επένδυση; Ο Πρωθυπουργός της χώρας αντί να φέρει επενδύσεις -όπως εντέχνως ισχυριζόταν το προηγούμενο διάστημα- προχώρησε σε σκανδαλώδεις επιχορηγήσεις στις Η.Π.Α.;” διερωτάται η βουλευτής.  

Η Π. Πέρκα καταλήγει ότι «αυτή η υποκρισία και υποβάθμιση του ρόλου της Περιφέρειας έναντι της ψηφοθηρίας και του lobbyingστο πρόσωπο της ομογένειας δεν μπορεί να συνεχιστεί. Η Φλώρινα και η Δυτική Μακεδονία εν μέσω του κυκλώνα της απολιγνιτοποίησης απαιτεί σεβασμό και έμπρακτη υποστήριξη. Καμία ανοχή πλέον στα τεχνάσματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, που απαξιώνει την περιφέρεια και προκαλεί το κοινό αίσθημα».  


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί